Hız, kalite destek ve servis olarak ben NEXT diyorum. Tek kelimeyle ve Herşeyiyle mükemmel......
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
Hız, kalite destek ve servis olarak ben NEXT diyorum. Tek kelimeyle ve Herşeyiyle mükemmel......
Herkese Selam.Ben Uydu Anten (Hepsi) ve Bilgisayar işi yapıyorum.
YUMATU derim,15 veya 1 Haftada bazen 4 günde yazılım çıkartıyor.Ama yazılımı bulmak !!!.
Şu andaki oy sıralamasına göre oy dagılımına göre en iyi destek veren firma
- Next 39.00%
- Sunny 32.78%
- GoldMaster 21.99%
- Kaon 17.01%
- Yumatu 6.58%
Sunny ve Next diyorum yazılım sorunu yok bence
Next amigo & Sungate wipstar hd plus
sunny i de destek iyide bizim 1030 lara yok bunu anlayamıyorum ! bence 1030 lara kasten yazılım çıkartmıyorlar !
Anketin düzenlenmesinin çok yerinde bir karar olduğunu ama biraz eksik olarak düzenlendiğini üzülerek belirtmek istiyorum.burada belirtmek istediğim bir kaç konu var .hangi firmanın hangi modeli ?
next 8000 modelini topluyor en iyi ve en pahalı modeli olarak satıldı .bizde bu firmaya güvenerek müşterilerimize sattık. ama şimdi yazılım desteği verilmiyor.müşteri ( son kullanıcı) ile muhatap olan elektronikçiler ve bayiler... 9000 serieri ile değiştiriyorlar 175 usd karşılığında...yumatu da 8000 serisini toplatmıştı kampanya bahane edilmişti aynı şekilde...yine aynı sorunlar müşteri ile... vestel hepimizin malumu ...arçelik ve profilo grubu ayrı bir dert zaten...redline nation grubu diye sattığımız cihazlar yazılım ların bitmesine yakın yolluyor uydudan yazılımları... akai zaten yakında mercansoydan alınıyormuş veya el değiştiriyor. kyoto ona keza. hyundai nin bazı modellerine yaklaşık 1 yıldır yeni yazılım çıkmadı..firmalar sattıkları malın arkasında durabilmeli ve süreklilik olmalı stream yazılımların yapıyor kaon boardlı cihazlara ama diğerleri şimdilik beklemede yok hatalı yazılım ve günlük auto değil benzeri sorunlar.elektronikçileri ve bayileri kandırarak ekmeğiyle oynayarak zaten toplumda az olan güvenlerini sarsmaya hiç bir firmanın hakkı yok arkadaşlar.firmaların reklamını yapmamız anlamsız.sebep olmayalım onların yalanlarına satarken en büyük firmalar bile yalan söylüyorlar yok emu yasal değil filan diye biz o amaçla satmadık filan ya insanlar yerli kanalları zaten emu ile izlemiyorlarki avrupadaki kaliteli ve malum kanalları istiyor tüketici...sanayi bakanlığıda göz yumuyor bunlara elektronikçiler odasıda çin malları mezarlığı oldu ya atölyeler yok malzeme sorunu yok yazılım piyasada kapanan firma sayısı o kadar fazlaki o cihazların kumandalarını bile bazen bulmak imkansız olabiliyor.adam senden almıştım filan diye geliyor.zor durumlar yaşanıyor müşterilerle... akıllı kumandalarla filan geçiştiriliyor.yazık çok yazık ve biz elektronikçilerde onların bu masallarına meze oluruz. goldmasterin internette açtığınızda bakın lütfen yok emu programı atılmış bu çihazınıza bu artık garanti dışı diye alınan paralar müşteriden ama satarken ömür boyu garanti filan ... yalan yalan yalan arkadaşlar unutmayınki next firmasını next yapan elektronikçilerdir ama onlarda parayı buldular ve değiştiler...ithalatçı yüksel elektroteknik. üretici firma botech servis sağlayıcı atmaca elektronik. ne oluyor yahu allah aşkına atom mu imal ediyorlar... korede bitik olan next türkiyede 1 numara ve malzemelerin tümü çin malı yanlız nextte değil tüm ürünlerde aynı kalite sıfır...ama servisler ve elektronikçiler muhatap son kullanıcı ile...iyice düşünelim arkadaşlar bu konuyu ve kendi sonumuzu kendimiz hazırlamayalım... saygılarımla...
ben conax9600unicam receiver kullanıyorum 5 yıldır,memnunum çünki bu makinalar (akai-taplin atlanta-aciko-conax)bazı modelleri metaware tabanlı oldukları için metedrem veya dremsoft yazılım hergün çıkmasada her ikigünde bir çıkmaktadır,mesala şuan tps üstelik auto birçok marka receiverda yokken bu cihazlarda üzunsüreden beri absatta dahil seyrediliyor.yani makinamdan hem yazılım desteği hemde basit menü ve kullanımı nedeniyle memnunum..hoşçakalın
CİMBOMLU
sunny çok iyi
D-Smart çıkmadan önce olsaydı Kaon tabanlı cihazların üzerine yoktu. Ama D-Smart çıktıktan sonra Sunny yazılım desteğini bıraktı. Bundan dolayı yeni cihaz alacak arkadaşların Goldmaster cihazlarından vazgeçmemelerini öneririm. Ayrıca Kaon ve Sunny yazılım desteği vermediklerinden dolayı kendilerini boykot etmeye davet ediyorum.
Konu hrt02 tarafından (25-05-2007 Saat 08:10 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri