Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Yazılımları Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Katılımcı sayısı
784. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Aciko

14 1.79%
  • Akai

9 1.15%
  • Amstrad

22 2.81%
  • Arçelik-Beko

10 1.28%
  • Botech

13 1.66%
  • DigiLine

8 1.02%
  • GoldMaster

161 20.54%
  • Hemco

8 1.02%
  • Humax

15 1.91%
  • Hyundai

2 0.26%
  • Finest

11 1.40%
  • Kaon

112 14.29%
  • Kyoto

2 0.26%
  • Korax

6 0.77%
  • Neta

20 2.55%
  • Next

335 42.73%
  • Premier

3 0.38%
  • Sunny

262 33.42%
  • Sansui

3 0.38%
  • Redline

22 2.81%
  • Starbox

5 0.64%
  • Starsat

12 1.53%
  • Taplin

11 1.40%
  • TopField

17 2.17%
  • Vestel

8 1.02%
  • Yumatu

60 7.65%
  • Dream Box

35 4.46%
  • İnpax

7 0.89%
  • Stream

42 5.36%
  • DİĞER MARKA CİHAZLAR

19 2.42%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 17/27 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
270 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kenan_citak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle next arkadaşlar goldmaster diyen arkadaşlar neye dayanarak diyorlar anlamıyorum gülmek geliyor sadece içimden

tamam arkadaşım gülebilirsin ama kimseyide kırma. herkezin bulunduğu yere göre servis hizmetleri değişiyor. benim bulunduğum eski yerimde nexttin servisi suratsızın düzambazın tekiydi. herkez istediği yorumu yapabilir herkesin kendisine göre bir dayanağı vardı. bunu için birbirmizi kırmayalım polemkiğe girmeyelim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

bazı arkadaşlar değinmiş olsa bile ben tekrar dile getirmek isterim ki;
    anketin amacı kullandığımız uydu alıcıları meth etmek değildir.

şunlara dikkat etmeliyiz:
    • Cihazın resmi sitesi var mı?
    • Cihazlar ile ilgili olarak yazılım güncellemelerine destek veriyorlar mı?
    • Cihazın x modelini 3-5 sene geçmiş olmasına rağmen destekliyorlar mı yoksa çıkarılan y modelinden sonra unutuyorlar mı?

unutulmamalı ki forumlarımıza verecekleri reklamlar ile forumları verecekleri destek bile kullandığımız cihazlar açısından çok önemli bir destek olacaktır.

asla forum sayısı cihaz sayısı kadar değildir ve piyasadaki firmalar forumlara reklam vererek destek olmalıdırlar.
    forumlara bakıyoruz bir iki foruma kişisel ilişki nedeni ile marka reklam vermiş geri kalanlar küçük satıcıların reklamları.

Aslında forumlardan verdiğimiz desteği bir çok marka hakketmiyor kanaatindeyim!!!!!!
    Konu ZaLiMFeLeK tarafından (27-05-2007 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında forumlardan verdiğimiz desteği bir çok marka hakketmiyor kanaatindeyim!!!!!!
    Çok haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşlar değinmiş olsa bile ben tekrar dile getirmek isterim ki;
    anketin amacı kullandığımız uydu alıcıları meth etmek değildir.

şunlara dikkat etmeliyiz:
    • Cihazın resmi sitesi var mı?
    • Cihazlar ile ilgili olarak yazılım güncellemelerine destek veriyorlar mı?
    • Cihazın x modelini 3-5 sene geçmiş olmasına rağmen destekliyorlar mı yoksa çıkarılan y modelinden sonra unutuyorlar mı?

unutulmamalı ki forumlarımıza verecekleri reklamlar ile forumları verecekleri destek bile kullandığımız cihazlar açısından çok önemli bir destek olacaktır.

asla forum sayısı cihaz sayısı kadar değildir ve piyasadaki firmalar forumlara reklam vererek destek olmalıdırlar.
    forumlara bakıyoruz bir iki foruma kişisel ilişki nedeni ile marka reklam vermiş geri kalanlar küçük satıcıların reklamları.

çok haklısınız... ..dediğiniz her kelimenin altına imzamı atarım...özelliklede en son cümleniz......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence next herzaman en iyisi türkiye içinde . ama diger ülkelerde farklı olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sunny 9030 cı var kaon ksc e575z ye çevirdim memnunum bence sunny ve next serisi derim memnun olmadığım tek konu tüm cihazların geri dönüşüm yazılımı var 9030 cı nın yok sunny,in flash ını kendim yazabilmem için gerekli olan yazılımını yükleme proğramını verirse dahada süper olacak teşekkürler sunny

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NEXT'in üstünlüğü tartışılmaz eski cihazlara bile halen yazılım desteği var.Onun için next (MACK1 ve doctor süper ikili)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence 3 firmada aynı sunny goldmaster next

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny son zamanlarda cok kan kaybetti.
    maalesef sunny yazılımları turkiyeden degil koreden geliyor.
    bide herkesin bildigi gibi artık yazılım konusunda sadece c boardlara destek veriyorlar.
    ben oyumu nexte verdim.gercekten sunny de yasadıgım sorunların hiçbirini yasamadım nextte.tesekkurler next

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanmur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny son zamanlarda cok kan kaybetti.
    maalesef sunny yazılımları turkiyeden degil koreden geliyor.
    bide herkesin bildigi gibi artık yazılım konusunda sadece c boardlara destek veriyorlar.
    ben oyumu nexte verdim.gercekten sunny de yasadıgım sorunların hiçbirini yasamadım nextte.tesekkurler next
    Yalnız nextin 2005 modeli var oda normal boardlara yazılım vermiyor? Bunuda unutmamak lazım

Sayfa 17/27 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri