arkadaşlar şimdi televizyondan izliyorum ulusta büyük patlama meydana gelmiş kopan ayak ve bacaklardan bahsediyorlar sanırsam yine bir terör eylemi!!
Teşekkur: 0
arkadaşlar şimdi televizyondan izliyorum ulusta büyük patlama meydana gelmiş kopan ayak ve bacaklardan bahsediyorlar sanırsam yine bir terör eylemi!!
Evet bende izliyorum çok fena görüntüler var diyor ali kırca o yuzden yayınlayamıyoruz falan diyor bakalım gelişmeleri takip edecegiz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ulustamı tüylerim diken diken oldu vlla ulus çok kalabalık yaw
Ankara Ulus, anafartalar Caddesi civarında bir patlama meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen patlama sonucu yaralılar olduğu bildiriliyor. Bölgede teknik ekipler inceleme yapıyor. Ancak bu ilk incelemelerin sonunda patlamanın nedeni belli olacak.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre çok büyük bir patlama oldu. Olayda ölü ve yaralıların olduğu aktarıldı. Patlama otobüs duraklarına yakın bir yerde olduğu belirtildi.
Tanıklar korkunç bir manzara olduğunu söylediler. Polis kaynaklarından alınan ilk bilgilere göre 30'un üzerinde yaralı var. Ancak görgü tanıuklarından alınan bilgiler patlamanın olduğu bölgede çok sayıda ceset olduğu yönünde..
Patlamaya bir intihar bombacısının neden olduğu da ihtimaller arasında olduğunu söyleniyor.
Patlamanın olduğu bölgede Ankara'da Anafartalar Çarşısı'nın önünde meydana geldi. Bölge orta direğin alışveriş yaptığı oldukça kalabalık bir bölge. Bu nedenle patlamada yaralı ve ölülerin sayısının artması çok yüksek bir ihtimal.
internet haber..
Ankara Ulus, anafartalar Caddesi civarında bir patlama meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen patlama sonucu yaralılar olduğu bildiriliyor. Bölgede teknik ekipler inceleme yapıyor. Ancak bu ilk incelemelerin sonunda patlamanın nedeni belli olacak.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre çok büyük bir patlama oldu. Olayda ölü ve yaralıların olduğu aktarıldı. Patlama otobüs duraklarına yakın bir yerde olduğu belirtildi.
Tanıklar korkunç bir manzara olduğunu söylediler. Polis kaynaklarından alınan ilk bilgilere göre 30'un üzerinde yaralı var. Ancak görgü tanıuklarından alınan bilgiler patlamanın olduğu bölgede çok sayıda ceset olduğu yönünde..
Patlamaya bir intihar bombacısının neden olduğu da ihtimaller arasında olduğunu söyleniyor.
Patlamanın olduğu bölgede Ankara'da Anafartalar Çarşısı'nın önünde meydana geldi. Bölge orta direğin alışveriş yaptığı oldukça kalabalık bir bölge. Bu nedenle patlamada yaralı ve ölülerin sayısının artması çok yüksek bir ihtimal..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bende izliyorum. Çok kötü olmuş Ambulanslar durmadan geliyor
arkadaşalr resmi olmayan rakam ama 10 ölü 60 yaralıdan bahsetti haberler umarım bu sayı daha da yükselmez ya
itfaiyelerdeki merdivenlerle binaların üstlerine bakıyorlar şu anda
şu anda ölü sayısı yok diyorlar. ve inşallah yokturda.![]()
amin tek duamız o zaten![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri