REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D SMART YENİ YAZILIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 D SMART YENİ YAZILIM

İnsanlar karalamaya devam ede dursun firma gün geçtikçe kullanıcıların yani bizlerin isteği doğrultusunda cihaz yazılımını geliştirmeye devam ediyor.son yazılım ile kanal geçiş hızı artırılmış,donma sorunu ortadan kaldırılmış ve kanal arama konusundaki sıkıntılar ortadan kaldırılmış.ayrıca görüntü kalitesinin de arttığı görülüyor.kanal arama oldukça kullanışlı ve güzel olmuş.tüm kullanıcılara hayırlı osun.:45:
    Konu cosby tarafından (25-05-2007 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir türlü ısınamadım şu d-smarta
    belki önyargılı davranıyorum içeriğini yada sistemik özelliklerini keşfetsem bu şekilde konuşmam
    hayırlısı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yeni gelişen bir çocuk gibi düşün.herkes ileride paralı olacağını düşünüyor.elbetteki bazı uygulamaları ücretli olacaktır.kim kime bedava bir şey veriyor.ben birden fazla dijital platformun olmasını savunuyorum.bu anlamda D SMART'ı destekliyor ve kullanıyorum.yoksa kimse babamın oğlu değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elbette bi konuda tekelcilik olması iyi olmaz çok firma olursa hem yayın kalitesi artar hemde hizmet bedeli ucuzlar rekabet her zaman müşteriye yarar çünkü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yahu Allah aşkına bu neyin yazılımı ne işe yarıyor bir anlatsana.Sanki yazılım bana farklı seçenekler farklı kanallar sunuyor.Vatandaşın bu yazılımı atarak izliyeceği kanalları ben emusuz,yazılımsız resetlenmiş bir cihazla kat be kat iyisini seyrediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yahu Allah aşkına bu neyin yazılımı ne işe yarıyor bir anlatsana.Sanki yazılım bana farklı seçenekler farklı kanallar sunuyor.Vatandaşın bu yazılımı atarak izliyeceği kanalları ben emusuz,yazılımsız resetlenmiş bir cihazla kat be kat iyisini seyrediyorum.
    şu emu suz izlenen türkçe animal planet,discovery channel,moviesmart,possion vs.hangi uyduda ise söyleyinde bilelim allah aşkına.ben bu bilgiyi d smart cihazı olan arkadaşlar için veriyorum.elinde böyle bir cihaz yok ise eğer neyin yorumunu yapıyorsun anlamadım birader.el insaf.madem kat be kat iyisini izliyorsun forumun bu bölümünde ne işin var.git kendi cihazınla ilgili bölümle ilgilen.klasik taktik ; çamur at izi kalsın.:46:
    Konu cosby tarafından (25-05-2007 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rekabet için gerekli.digitürk tek şuan Türkiye'de.rakip olsunki hep fiyat düşsün hemde kaliteli yayın ve programlar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler merhaba benim cihazıma da bu yazılım atılırmı d sımartyazılımı benim cihazın markası finest power.cı+7000 anımal planete hastayım sadece onun için yardımcı olursanız sevinirim sensi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallaha beyler ne derseniz deyin bu şifreler yüzünden uydudan soğudum birgün açıyo birgün kapalı hele koskoca hotbırd uydusunu hep unuttum izleyecek birşey kalmadı hep şifre ben yine sirus ve telstar12 uydusuna aboneyim ******* nasyonel grappic hustler 1-2 ben yine enkıral uydular bunlar derim hatta natıonal grapic türkce bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

dostlar şu anda en kral uydular Telstar12 15w ve sirüs5e dir.şiddetle tavsiye ederim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri