deli
Delinin biri bir gün havuza düþmüþ. bunu gören baþka bir delide deliyi kurtarmýþ.doktorlar o deliyi tebrik etmiþler. deliye sormuþlar.deli nerede diye deli hemen cevap vermiþ. onu kurusun diye astým demis.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
deli
Delinin biri bir gün havuza düþmüþ. bunu gören baþka bir delide deliyi kurtarmýþ.doktorlar o deliyi tebrik etmiþler. deliye sormuþlar.deli nerede diye deli hemen cevap vermiþ. onu kurusun diye astým demis.
:welcome:
miyav
akýl hastanesinden kacan iki deli bekçiyi görünce agaçlarýn arkasýna saklanýr bekçi: kimvar orda? diye sorar. delinin biri kedi sesi çýkararak miyav der.basarýlý miyavlama sonrasýnda delinin biri bidona basýp ses çýkarýr bekçi arkasýný döner kim var orda? diye sorar öteki deli: bir kedi daha der
10 deliden hangisi akýllý
bir tümarhanede 10 deli varmýþ doktor bir gün hepsini bir sahaya götürmüþ demiþki bakalým hanginiz akýllý oldunuz sahaya topyerine taþ koymuþ onlardaoynamýþlar baþlarýný kýrmýþlar sonda bir çocuk kalmýþ doktor demiþki neden oynamýyon çocukta demiþki biri bana orta atmýyorki bende kafa vurup gola atayým doktor demiþki ben sana atayým çocuk demiþ çocukta akýllanmýþ o taþýn yerine takma bir taþ takmasý koymuþ doktorda sanmýþki o takma taþ asil taþtýr.doktor çocuða atmýþ çocuða biþey olmamýþ ve dokttor demiþki sen bana at çocuk ta aklýný kullanmýþ asil taþý atmýþ doktora doktorun kafasý yaralandý çocuða demiþki sen benden daha akýllanmýþsýn ben senden daha akýlsýzlanmýþým.
Akýl Tutuyorum
Deli duvara oturmuþ.Elindeki oltanýn ucu sokaða sarkmýþ....
Yoldan geçen soruyor;
- Orada balýk mý tutuyorsun sen?
- Hayýr alýk tutuyorum.
- Tutabildin mi bari ?
- çook ... Seninle 23 oldu !
amerikali turist
bir kac amerikali turist turkiye ye gezmeye gelmisler. rehber hocasi ile birlikte geziyorlarmis
rehber hocasi ilk olarak buyuk olan bir binayi gostermis.amerikali turistlerden birisi "bizim orda bu binanin 10 kat buyugu var" diye bagirmis.
sonra rehber hocasi ikinci bi binayi gostermis
ve ayni amerikali yine"bizim orda bu binanin daha guzeli var"diye bagirmis.ve en son ucuncu binaya gelmisler yine o amerikali turist ayni sekilde bagirmis.ve sonunda rehber hocasi dayanamayip soylemis."evet dogrudur inanirim cunku bu bina deliler evi
ANAHTAR SENDE DÝMÝÝÝÝÝÝÝ
bir gün doktorlar 3 deliyi testten geçiriceklermiþ.
bu yüzden duvara bi kapý resmi çizmiþler.doktorun biri:
-birinci deli gelsin,demiþ
deli gelmiþ açmaya çalýþmýþ çalýþmýþ açamamýþ.
diðer doktor:
-ikinci deli gelsin,demiþ
oda zorlamýþ zorlamýþ ama kapýyý açamamýþ
doktor:
-üçüncü deli gelsin,demiþ.
o durmuþ durmuþ sonra açmaya çalýþmýþ.açamayýnca biraz durmuþ.
doktorlardan biri diðer doktorun kulaðýna fýsýldýyarak þöle demiþ:
-galiba bu anladý,demiþ
sonra 3.deli demiþki:
-anladýýmm anahtar sende dimiiiiiii........)))))))
araba
Bir gün deli hastanesinde doktor delilere bir test yapmaya karar vermiþ. Doktor duvara bir araba resmi asmýþ. doktor demiþki bu arabaya binin. Bütün deliler binmeye çalýþmýþ ama biri orada alakasýz duruyormuþ. Doktor sormuþ sen niye binmiyorsun o araba çalýþmaz. Neden? Anahtarý bende.
Araban var derdin var
Ýki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle "saatte 160'la" uzunca bir süre yol aldýktan sonra benzincinin önünde durdular. "Arabayý süren":
- Onbin liralýk, dedi, süper olsun.
Benzinci ikisini de tepeden týrnaða süzdükten sonra:
- Gidin iþinize be! diye baðýrdý, sizin civatalarýnýz gevþek!
Ýkincisi, "araba kullanana" döndü:
- Gördün mü! Araba masraf kapýsý açtý bile!
Bir kedi daha
Akýl hastanesinden kaçan iki deli, karþýdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çýnarýn arkasýna saklandýlar.Bekçi,onlarýn ayak seslerini iþitmiþti.Sordu:
- Kim o?
ýçlerinden biri kedi gibi miyavladý.
Bu baþarýlý miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayaklarý altýndaki yapraklar hýþýrdadý.Bekçi geri dönüp yine seslendi:
- Kim var orada?
ýkinci deli cevap verdi:
- Bir kedi daha.
Biþey yok
Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis.Odada bir delik varmii deliler siraya girip delige bakiyorlarmis.Temel de merak etmis girmis siraya...Sira Temele Gelince ;
- Temel : Burda bisi yok puraya neden bakarsunuz demis.
- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakiyoz bisi göremedik de sen bir bakistami görecen demis.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri