Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: deli fıkraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance deli fıkraları

deli

Delinin biri bir gün havuza düşmüş. bunu gören başka bir delide deliyi kurtarmış.doktorlar o deliyi tebrik etmişler. deliye sormuşlar.deli nerede diye deli hemen cevap vermiş. onu kurusun diye astım demis.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

miyav

akıl hastanesinden kacan iki deli bekçiyi görünce agaçların arkasına saklanır bekçi: kimvar orda? diye sorar. delinin biri kedi sesi çıkararak miyav der.basarılı miyavlama sonrasında delinin biri bidona basıp ses çıkarır bekçi arkasını döner kim var orda? diye sorar öteki deli: bir kedi daha der

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 deliden hangisi akıllı

bir tümarhanede 10 deli varmış doktor bir gün hepsini bir sahaya götürmüş demişki bakalım hanginiz akıllı oldunuz sahaya topyerine taş koymuş onlardaoynamışlar başlarını kırmışlar sonda bir çocuk kalmış doktor demişki neden oynamıyon çocukta demişki biri bana orta atmıyorki bende kafa vurup gola atayım doktor demişki ben sana atayım çocuk demiş çocukta akıllanmış o taşın yerine takma bir taş takması koymuş doktorda sanmışki o takma taş asil taştır.doktor çocuğa atmış çocuğa bişey olmamış ve dokttor demişki sen bana at çocuk ta aklını kullanmış asil taşı atmış doktora doktorun kafası yaralandı çocuğa demişki sen benden daha akıllanmışsın ben senden daha akılsızlanmışım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akıl Tutuyorum

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....
    Yoldan geçen soruyor;
    - Orada balık mı tutuyorsun sen?
    - Hayır alık tutuyorum.
    - Tutabildin mi bari ?
    - çook ... Seninle 23 oldu !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amerikali turist

bir kac amerikali turist turkiye ye gezmeye gelmisler. rehber hocasi ile birlikte geziyorlarmis
    rehber hocasi ilk olarak buyuk olan bir binayi gostermis.amerikali turistlerden birisi "bizim orda bu binanin 10 kat buyugu var" diye bagirmis.
    sonra rehber hocasi ikinci bi binayi gostermis
    ve ayni amerikali yine"bizim orda bu binanin daha guzeli var"diye bagirmis.ve en son ucuncu binaya gelmisler yine o amerikali turist ayni sekilde bagirmis.ve sonunda rehber hocasi dayanamayip soylemis."evet dogrudur inanirim cunku bu bina deliler evi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ANAHTAR SENDE DİMİİİİİİİ

bir gün doktorlar 3 deliyi testten geçiriceklermiş.
    bu yüzden duvara bi kapı resmi çizmişler.doktorun biri:
    -birinci deli gelsin,demiş
    deli gelmiş açmaya çalışmış çalışmış açamamış.
    diğer doktor:
    -ikinci deli gelsin,demiş
    oda zorlamış zorlamış ama kapıyı açamamış
    doktor:
    -üçüncü deli gelsin,demiş.
    o durmuş durmuş sonra açmaya çalışmış.açamayınca biraz durmuş.
    doktorlardan biri diğer doktorun kulağına fısıldıyarak şöle demiş:
    -galiba bu anladı,demiş
    sonra 3.deli demişki:
    -anladıımm anahtar sende dimiiiiiii........)))))))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

araba

Bir gün deli hastanesinde doktor delilere bir test yapmaya karar vermiş. Doktor duvara bir araba resmi asmış. doktor demişki bu arabaya binin. Bütün deliler binmeye çalışmış ama biri orada alakasız duruyormuş. Doktor sormuş sen niye binmiyorsun o araba çalışmaz. Neden? Anahtarı bende.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Araban var derdin var

İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle "saatte 160'la" uzunca bir süre yol aldıktan sonra benzincinin önünde durdular. "Arabayı süren":
    - Onbin liralık, dedi, süper olsun.
    Benzinci ikisini de tepeden tırnağa süzdükten sonra:
    - Gidin işinize be! diye bağırdı, sizin civatalarınız gevşek!
    İkincisi, "araba kullanana" döndü:
    - Gördün mü! Araba masraf kapısı açtı bile!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir kedi daha

Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar.Bekçi,onların ayak seslerini işitmişti.Sordu:
    - Kim o?
    ıçlerinden biri kedi gibi miyavladı.
    Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı.Bekçi geri dönüp yine seslendi:
    - Kim var orada?
    ıkinci deli cevap verdi:
    - Bir kedi daha.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bişey yok

Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis.Odada bir delik varmii deliler siraya girip delige bakiyorlarmis.Temel de merak etmis girmis siraya...Sira Temele Gelince ;
    - Temel : Burda bisi yok puraya neden bakarsunuz demis.
    - Delinin Biri : Biz 20 senedir bakiyoz bisi göremedik de sen bir bakistami görecen demis.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri