REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Tuvalet Sefası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı
    Hadi sen yoluna git.Selametle...
    Üstad;O yazı bir espri idi.Ciddi bir tarafı yoktu.Kovar gibi cevap vermişsiniz.Hemen altında "şak-şak" layan da olmuş.Böyle "azarlama" türü cevap vermenizi değilde "yanlış"(!) olan ne ise belirtmenizi beklerdim.

Yetkili kişi kim ise lütfen forumdaki üyeliğimi iptal etsin.Zaten daha girecek te değilim.

Daha fazla "azar" işitip,KOVULMADAN....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı
    Üstad;O yazı bir espri idi.Ciddi bir tarafı yoktu.Kovar gibi cevap vermişsiniz.Hemen altında "şak-şak" layan da olmuş.Böyle "azarlama" türü cevap vermenizi değilde "yanlış"(!) olan ne ise belirtmenizi beklerdim.

Yetkili kişi kim ise lütfen forumdaki üyeliğimi iptal etsin.Zaten daha girecek te değilim.

Daha fazla "azar" işitip,KOVULMADAN....
    "Motor" problemi yaşayanlara, münasiptir.Altından taht olsa orada gereğinden fazla durulmaz.Hatta ben yukarıdaki resmin hemen altında fazla bile kaldım.Püf...Püüff...
    Bu senin yazdığın yazı.Bak kardeşim seni azarlayan,kovan yok.Sen orda ne demişsin fazla durulmaz resmin altında çok kaldım.Püf...Püüff demişsin.Bende bunun üzerine sana selametle yazdım.Yinede yazıyorum selametle.
    Konu umsado tarafından (18-01-2006 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri