Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: George Bush'tan ne istedi?

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Dance George Bush'tan ne istedi?

    George Bush'tan ne istedi?

    Irak, İran, Kuzey Kore nükleer enerji sorunlarından başı iyice ağrıyan ve kamuoyu desteği yüzde 28'e kadar düşen Bush, dinlenmek ve kafa toplamak için sabah çıktığı mutat jogginginde, yani hafif koşusunda yanından geçen bir otomobil neredeyse ona çarpacaktı.

    O anda yanından geçmekte olan liselilerden bir genç Başkanı kolundan kavrayarak kazadan kurtardı. Bush, gülümseyerek, kendisini kurtaran gençlere 'Sizin için ne yapabilirim' diye sorunca kurtaran genç, 'Sayın Başkan beni askeri akademiye kayıt ettiriniz ki Arlington Milli Şehitliğine gömsünler' deyiveriyor.

    Bush, hayretle safça 'ama neden?' deyince, Başkanı kazadan kurtaran lise öğrencisi, gerilmiş vaziyette, 'Sizi kurtardığımı ailem bir öğrenirse kesin beni öldürür' dedi.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    güzel dostum paylaşım icin teşkkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •