Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Bayanlar Teknik Direktör Olursa Böyle Olur....)))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Bayanlar Teknik Direktör Olursa Böyle Olur....)))

* Ay þekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sýkýldým valla! Bu sefer takýmý sahaya 10 kiþi çýkarýp 4-3-2 oynatacaðým. Maçýn havasý deðiþsin ayol!

* Geçen gün Fatma Hocanýn takýmýnýn maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatýyor takýmýna. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazýklar olsun bana...

* Ay, bizim takýmýn forma modeli hiç hoþuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; þöyle seksenlerin modasý puanlý bir þeyler diktireceðiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartýcý caným. Yok mu þöyle lila ile þeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!

* Her takým maç kaybedebilir! Siz niçin aðlýyorsunuz Nalan hocam? Maça aðlayan kim ayol? Geçen hafta aldýðým kolyemi düþürmüþüm statta. Ona aðlýyorum ben...

* Takýmda bir uðursuzluk var. Geçen ay kahve falýnda görmüþtüm aslýnda bunu. Artýk kurþun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.

* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mý? Akþama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallý kek yapmam lazým.

* Aloo... Baþkaným, çarþýda bayram ucuzluðu varmýþ da, bu sabahki idmaný iptal etsek�

* Ne demek paramýz yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamýz lazým. Kredi kartýna 12 taksit yapmazlar mý? Yanýnda da sað bek Ýhsan'ý alýn; kadroda çeþit olsun.

* Aloo! Baþkaným yine ben... Yarýnki maçýmýzý TV veriyor deðil mi? Ona göre saçlarýmý yaptýracaðým da; Türkiye'ye rezil olmayalým sonra! Bir de saçýmý sarýya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuða? Seni annene þikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuðum sen de; ayol nerde kaldý bu saðlýkçýlar?

* Ama sayýn baþkaným, liseden arkadaþým Perihan'ý tribünde görünce dayanamadým iþte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiþ olabilirim ama bizim sýnýftaki Serpil de eþinden boþanmýþ biliyor muydun?

* Þu tesislerin perdelerini deðiþtirelim artýk. Þöyle stor perdelerden alsak diyorum...

alýntý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yakýnda kadýn teknik bayanlarda çogalýr merak etmeyiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri