REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: ACİL YARDIM!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ACİL YARDIM!!!

SUNNY 1030 KULLANICISIYIM VE SİSTEM ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİ,
    AT:1030DCI SKYZ
    INFO:10.05.20-DCIO
    S/W:VO2.00.07
    H/W:V12.03.A5
    LEODER:V2.1.9 V3
    C2.2.3
    BU MAKİNAYA FORMAT ATMAM İÇİN BAN YARDIM EDECEK ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM,BU KONU HAKKINDA ACEMİ OLDUĞUM İÇİN YARDIMLARINIZIN RESİMLİ ANLATIM İLE OLMASINI RİCA EDİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yk_10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUNNY 1030 KULLANICISIYIM VE SİSTEM ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİ,
    AT:1030DCI SKYZ
    INFO:10.05.20-DCIO
    S/W:VO2.00.07
    H/W:V12.03.A5
    LEODER:V2.1.9 V3
    C2.2.3
    BU MAKİNAYA FORMAT ATMAM İÇİN BAN YARDIM EDECEK ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM,BU KONU HAKKINDA ACEMİ OLDUĞUM İÇİN YARDIMLARINIZIN RESİMLİ ANLATIM İLE OLMASINI RİCA EDİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.:45:
    Cihaz üzerinden 3 defa EXIT+EXIT+EXIT Kumandadan 1tuşuna basın cihaz resetlenir:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustadım formattan kastınız ne onu bilelim ondan sonra yardımcı olalım bilmediğimiz konuda bişler demek yanlış olur sanırım sevgili KAON TR nin sana bahsetiği sadece cihazı ın içindeki tüm ayarları ve kanaları silmektir yani resetlemek eğer istediğin bu ise ustad sana anlatmış yok eyer istediğin farklı bir yardım ise buraya yazarsan elimizden geldiğince yardımcı olalım andoluda formattan kasıtr sanırım yazılımdır ama dediğim gibi bi ne istediğini tam yaz ki sana yardımcı olabilelim sevgilerimle MİNA ELEKTRONİK HASTANESİ BİNGÖL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri