Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Bütün yollar Fener`e çýkýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bütün yollar Fener`e çýkýyor

Roberto Carlos 17 Haziran'da son kez R.Madrid formasýný giyeceðini açýklarken, Ýspanyol basýnýna göre Sambacý'nýn F.Bahçe'yi reddetmesi mümkün deðil.
    25.05.2007

‘Kesin ayrýlýyorum’
    Karþýlýklý açýklamalar her ne kadar kafalarda bazý soru iþaretleri yaratsa da, geliþmeler Fenerbahçe ile Roberto Carlos arasýndaki flörtün mutlu sonla biteceðini iþaret ediyor. Ünlü Brezilyalý yýldýzý bir gün bile gündeminden düþürmeyen Ýspanyol basýný, son olarak Roberto Carlos’un aðzýndan “Real Madrid’den kesinlikle ayrýlacaðým” açýklamasýný yayýnladý. Aralarýnda AS, Marca ve El Munda Deportivo’nun muhabirlerinin de bulunduðu Ýspanyol basýnýndan bazý gazetecilerle öðle yemeðinde bir araya gelen 34 yaþýndaki oyuncu, þu görüþlerini dile getirdi:

‘2 yýl daha oynarým’
    “11 yýl boyunca bu takýmýn formasýný giyiyorum. Kimseyle hiç bir zaman tartýþmadým, kimseyle bir problemim olmadý. Real Madrid’den, 1 senelik sözleþmem daha olmasýna karþýn ayrýlmak niyetindeyim. Henüz Madrid kulübünün sportif direktörü Predrag Mijatovic ile görüþmedim. Ama ben kararýmý verdim. Ýki yýl daha en üst seviyede top oynayabilecek güce sahip olduðumu hissediyorum. Ancak þu anda tek amacým var, La Liga’da bitime üç hafta kala elinden geleni yapmak ve takýmýmýn tüm maçlarýný kazanarak þampiyonluða ulaþmasýna katký saðlamak.”

Talibi öyle çok ki
    Ýspanyol basýnýnda, aralarýnda Fenerbahçe’nin de bulunduðu 16 takýmýn teklifte bulunduðu Carlos’un Madrid’den ayrýlma kararýndan vazgeçmeyeceði yorumu yapýlýrken, futbolcunun, “17 Haziran’daki Mallorca maçýyla buradaki macerama noktayý koyacaðým. Þu an hangi takýma gideceðimi söylemem, ama henüz Brezilya’ya dönme niyetinde deðilim” sözlerine de yer verdi. Katar, Dubai, Ýngiltere, Almanya, Türkiye ve Yunanistan’dan teklif alan Sambacý’nýn, Fenerbahçe’den gelen cazip teklife ‘hayýr’ diyemeyeceði de iddia edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aman ya burda paslaþcak adam mý bulabilecek bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aman ya burda paslaþcak adam mý bulabilecek bu
    Bulur MusaKKa bulur sen merak etme :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri