REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 6630 pc suide hatası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6630 pc suide hatası

arkadaşlar bigisayara format atmıştım. 6630 telefonu bilgisayarın USB girişine bağlıyorum fakat yeni donanım bulundu diye bir uyarı veriyor. (pc suide CD si kurulu durumda.) ama telefonu görmuyor bunun için ne yapmam lazım. yardımlarınız ve emeğiniz için şimdiden çok teşekkürler....
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bigisayara format atmıştım. 6630 telefonu bilgisayarın USB girişine bağlıyorum fakat yeni donanım bulundu diye bir uyarı veriyor. (pc suide CD si kurulu durumda.) ama telefonu görmuyor bunun için ne yapmam lazım. yardımlarınız ve emeğiniz için şimdiden çok teşekkürler....
    Silip tekrar kurmayı deneyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim arkadaşım olmadı. karşıma yeni donanım bulma sihirbazı çıkıyor. lütfen yardım edin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denedim arkadaşım olmadı. karşıma yeni donanım bulma sihirbazı çıkıyor. lütfen yardım edin.
    O zaman o sihirbazdan yüklemeyi deneyin..Kaynak olarak Pc Suite'in setupunu gösterirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yeni donanım bulundu sihirbazı gelince 6630 telefon ile gelen cd'yi cd room'a tak ekrandaki evet yalnızca bu sefer yükle yazan yere tıkla ve bu şekilde tekrar yükleme yap sorunun çözülecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc suite yi sildim tekrar yükledim olmadı bilgisayarın AYGIT YÖNETİCİSİ ne girdim BİLİNMEYEN AYGIT diyor. soru işaretleri var. yardım edin lütfen delirmek üzereyim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc suite yi sildim tekrar yükledim olmadı bilgisayarın AYGIT YÖNETİCİSİ ne girdim BİLİNMEYEN AYGIT diyor. soru işaretleri var. yardım edin lütfen delirmek üzereyim
    Pc Suite'i silin ve bilgisayarı yeniden başlatın sonra usb'yi çıkarın tekrar takın..Eğer yine aynısı derse tekrar çıkarın takın ve sonra Pc suite'i kurun..Kurduktan sonra bilgisayarı tekrar yeniden başlatın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de aynısı oldeu ama olmadı bende kart okuyuculu lattop aldım bu dertten kurtuldum
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk arkadaşlar sürücü sorunu çözüldü. fakat bu sefer pc suite telefonu görmüyor. telefon hafızasınındaki bütün dosyaları sildim acaba bu bağlantıyla ilgili dosyalar içinde olabilirmiydi. onunla ilgiliyse bu dosyaysa nereden bulabilirim. şimdiden çok teşekkürler ve sizi bu konularda rahatsız ettiğim için çok özür dilerim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk arkadaşlar sürücü sorunu çözüldü. fakat bu sefer pc suite telefonu görmüyor. telefon hafızasınındaki bütün dosyaları sildim acaba bu bağlantıyla ilgili dosyalar içinde olabilirmiydi. onunla ilgiliyse bu dosyaysa nereden bulabilirim. şimdiden çok teşekkürler ve sizi bu konularda rahatsız ettiğim için çok özür dilerim.
    Arkadaşım bizi rahatsız etmedin biz sizler için buradayız..
    Eğer usb kablosu görmüyorsa kabloda bi sorun olabilir başka bir kabloyla dene..Veya nokia'nın sitesinden telefonuna uygun güncel yazılım yüklemeyi dene ondanda yapabilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri