Arkadaşlar

Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Arkadaşlar
Konu muammer tarafından (27-03-2008 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.

yeni bir msn adresi alın,kayıtlı kişilerde eski msn adresini silsinlerArkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkeze selam. Adım muammer atik ben club nokia teknik servis teknisyenim nokia cihazlarınız ile ilgili hertürlü sorunuza cevap vermeye hazırım arkadaşlar benim bi sorunum var helal süt emmemiş aşşağılık bir insan benim nişanlımın msn şifresini çalmış ve gizli sorusunuda değiştirimiş eski gizli sorusu annenizin doğum yeri sorusuna cevab samsun idi ama şimdi deşmiş ben birçok yerden destek alarak bu sorunumu çözmeye çalıştım fakat olmadı eğer bu konuda yardım edebirseniz beni fazlasıyla memnun etmiş olursunuz çünkü şifreyi çalan şerefsiz kayıtlı kişilere yazılar yazıyor ve hiç olmayan yazılar bunlar inanın duygu sömürüsü yapmıyorum inşallah hiçbirinzin başına böyle bi olay gelmez ama inanın zor bir durum eğer değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olursanız bana büyük bir iyilik yapmış olursunuz size çalınan mail adresini yazıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)