geriiiii,, geriiii, garyyy whats going on
Eleride pis miydi temiz miydi belli deil , pis miydi temiz miydi belli deil
Nie Hep ÝyÝ Ýnsanlarýn Baþýna Geliy Böle Kötü Þeler ? Kural mý Bu?
Papucumun satanistiiiiiiii!
litfen ýmaaaa!!!!
kimki bu. kim bu böyle senli benli konuþiyy. kimki bu beni diþlerimin arsaýndan konuþturiyy.. kimsizn lan sen kimsiiiinnn. kimsin ulan kimsiiinn
sirseri
hýýýý ama sz bni yanlýþ anladýnýzzzama..
litfen ama bi ipucu verebilirmisin gaffurrrr
yetti be kes sesini býktým usandým senden ztn elektirik yuklendim valla ha parçalarým seni yeti lann
dal sana hadi dal dal dal dal
lütfen ama sacit bey eüer vuracaksanýz sað meme ucuma temas etmezseniz sevinirim
caycý tanrýverdý yuksklerde ck gsl good okums egýtmlý profsr derecdeký býr adam yaný burhan altýntp tuu kaka vay anasýný yaa
býr burhan altntop kolayy yetsmýyký yaa agsýmda gums kaskla doduysam bnm gunahm ne
sen baa mi diklenion ha köylü cocuu
ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz
kibilay bey
þiyle düþünisun girçikten beni çýk iziyýsýnnn
bir buhran altýntop kolay yetiþmiyi..bu beyin kývrýmlarýnýn oluþabilmesi için kaç yýl geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yýl þimdide sadece üç beyin hücresi çalýþan bu köyllüüü bana kafa tutuýyýýý olacak iþ mi buu?
býrak kýzzz ben ütilerim daha paçalý donu bile dört çizgi yapýyyýý deve
ama saciiitt beyyy bu aramýzda bi þakalaþma ben ona "heyy gearry what's going on? diyirim oda bana þeyy diyi... biþey demiyi þaka burda bitiyi zaten
dev anasý dev anasý bastýðý yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayý ayý ayyuu arryoureaadyy
bu çucuða çýk üziliom ben yaa
sacit beyin aklýna girip giriyosun türlü katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadüfe bak tesadüfe bak ve tesadüfe bak beni o gece akrep sokiyiii
bu býçaýýýn ne manada oliiyi kii
aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi
laf laf laf laf hep laf!!
bende nisantasý cocuguyuum
bn gelnce ani bir manevrayla konu deiþii aranýzda fýsýr fýsýr konusiisnz

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri