Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Ümit Özat Köln'de!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ümit Özat Köln'de!

Daum'un çalýþtýrdýðý Almanya 2. Ligi takýmlarýndan FC Köln, resmi sitesinde Fenerbahçe kaptaný Ümit Özat'la 3 yýllýk anlaþmaya vardýklarý açýkladý.
    25.05.2007

Fenerbahçeli Ümit Özat, Alman 2. lig takýmlarýndan 1. FC Köln’le anlaþtý.

1. FC Köln kulübü tarafýndan bugün yapýlan açýklamada, Ümit’in transfer ücreti belirtilmezken, kendisiyle 3 yýllýk bir sözleþme imzalanacaðý bildirildi. Ümit’in konuþmasýnýn da verildiði açýklamada milli futbolcu, "Fenerbahçe’de baþarýlý bir dönem geçirdim ve þampiyon oldum. Bu baþarýlarýmý Köln takýmýna aktarmayý ümit ediyorum" ifadelerini kullandý.

"Çocuklarým için bir kazanç"
    Ümit Özat, Almanya’ya transferinin, çocuklarý için de bir kazanç olacaðýný söyledi. Ümit, 1. FC Köln’ün Ýnternet sayfasýna yaptýðý açýklamada, yurt dýþýna transfer olmayý ailesiyle de çok konuþtuðunu belirterek, "Ailem için de bir kazanç olacak. Almancayý ve Alman kültürünü öðreneceðimiz için çok mutluyuz. Almanya’ya transfer olmam çocuklarým için de bir kazanç olacak" dedi.

Fenerbahçe’de çok baþarýlý bir zaman geçirdiðini de ifade eden Ümit, "Fenerbahçe’deki tecrübe ve baþarýlarýmý 1. FC Köln’e de aktarmak istiyorum" þeklinde konuþtu. Ümit, 1. FC Köln’ü tercih etme nedeni olarak, Fenerbahçe’de sözleþmesinin sona erdiðini ve 1. FC Köln Baþkaný Wolfgang Overath,
    teknik direktör Christoph Daum, antrenör Murat Kuþ ve menajer Michael Meier ile çok olumlu görüþmeler yaptýðýný gösterdi. 1. FC Köln hakkýnda çok iyi bilgi sahibi olduðunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "17. kez Türkiye Þampiyonu olan takýmdan da gelsem, 1. FC Köln’de ileriye yönelik bir adým daha atacaðýmdan eminim" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Köln almýþ Türkleri yauw ne bu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Köln almýþ Türkleri yauw ne bu?
    Adamlar tuttuðunu koparýyo valla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ümit için sevindim gerçekten sevdiðim bir futbolcuydu
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

çok iyi oldu kurtulduk ümitten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Ümit Özat Köln'de!

Kaptan Ümit Özat Fenerbahçe'ye veda etti! Eski teknik direktörü Cristoph Daum'un baþýnda olduðu Alman 2. lig takýmlarýndan FC Köln ile 3 yýllýðýna anlaþan yýldýz futbolcu; "Bundan sonra baþarýlarýmý Köln takýmýna aktarmak istiyorum" dedi..
    Fenerbahçe Kaptani Ümit Özat yuvadan uçtu. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de beraber çalýþtýðý Christoph Daum'un takýmý 1.FC Köln'e üç yýllýk imza attý. Alman kulübünden yapýlan açýklamada, 30 yaþýndaki futbolcu ile anlaþýldýðý ve üç yýllýðýna imza atýldýðýný duyurdu.

Köln kulübü Ümit'in transfer ücretini ise belirtilmedi.

Fenerbahçe'de sözleþmesi biten ve Alman kulübüne bonservisi elinde giden milli futbolcu, ''Fenerbahçe'de baþarýlý bir dönem geçirdim ve þampiyon oldum. Bu baþarýlarýmý Köln takýmýna aktarmayý ümit ediyorum'' ifadelerini kullandý.

Özat, Almanya'ya transferinin, çocuklarý için de bir kazanç olacaðýný söyledi.

Ümit, 1. FC Köln'ün Ýnternet sayfasýna yaptýðý açýklamada, yurt dýþýna transfer olmayý ailesiyle de çok konuþtuðunu belirterek, ''Ailem için de bir kazanç olacak. Almancayý ve Alman kültürünü öðreneceðimiz için çok mutluyuz. Almanya'ya transfer olmam çocuklarým için de bir kazanç olacak'' dedi.

Fenerbahçe'de çok baþarýlý bir zaman geçirdiðini de ifade eden Ümit, ''Fenerbahçe'deki tecrübe ve baþarýlarýmý 1. FC Köln'e de aktarmak istiyorum'' þeklinde konuþtu.

Ümit, 1. FC Köln'ü tercih etme nedeni olarak, Fenerbahçe'de sözleþmesinin sona erdiðini ve 1. FC Köln Baþkaný Wolfgang Overath, teknik direktör Christoph Daum, antrenör Murat Kuþ ve menajer Michael Meier ile çok olumlu görüþmeler yaptýðýný gösterdi.

1. FC Köln hakkýnda çok iyi bilgi sahibi olduðunu ifade eden tecrübeli futbolcu, ''17. kez Türkiye Þampiyonu olan takýmdan da gelsem, 1. FC Köln'de ileriye yönelik bir adým daha atacaðýmdan eminim'' dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayirli ugurlu olsun yeni takimi basarilar Ümit Özat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konular birleþtirilmiþtir..Arama yapmadan konu açmayalým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun yeni takýmý....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri