REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: iftiranın iz'i ekranda kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood iftiranın iz'i ekranda kaldı

İFTİRANIN İZ'İ EKRANDA KALDI

Türkiye'nin ilk belgesel kanalı İz'de skandal yaşandı. Milyonlarca insana iftira atıldı, herkes öylece seyretti.

Belgesel kanal İz'de Akdeniz'in Hikayesi adlı yabancı belgeselde Türkler soykırımcı olarak gösterildi.

Saat 17.50 ile 18.38 saatleri arasında yayınlanan belgeselde Ege adalarını işgal edip, masum halkı topluca öldüren soykırımcı bir ulus olarak gösterildi.

Rezaleti duyuran Sabah'tan Yüksel Aytuğ oldu. Yazar Aytuğ, Eloğlu çamur attı, ekranda İz'i kaldı! dedi. Yabancı belgesel üstelik Türkçe dublajlı verildi. Ama kanaldan hiç bir müdahale yapılmadı.

Orijinal adı DOC olan belgeselde Sakız adasında yaşayan 25 bine yakın Yunanlı'nın bir kaç yüzyıl önce Türkler tarafından kılıçtan geçirildiği iddia edildi.

Katliam sırasında gövdelerinden ayrıldığı iddia edilen binlerce kafatasının saklandığı odaların da görüntüye getirildiği belgeselde ayrıca yıllar önce adadaki manastırı ziyaret etmek amacıyla gelen 40 Türk öğrencinin halktan gördüğü büyük tepkiden de söz edilerek, "Yunan halkı hala Türkler'den nefret ediyor" denildi.

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten düşmanı dışarda aramamak lazım. Ne varss içimizde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal şifreli izlenemiyor zaten, ama kanal yöneticilerini esefle kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay adiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bu yapılanlar hak bize benim bir sürü arkadaşım var yurt dışında ezan sesi yasak TÜRKİYEDE ezan sesinden cok çan sesi dinliyoruz ben buna bir karşı değilim ama neden bizim milletimiz ezan sessiz namaz kılıyor orucunu acıyor israil azeri halka yapmamışmı ya bunlar hikaye biz kendi kendimizin kuyyusunu kazıyoruz tşklr paylaşım için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri