Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Hotbird Uydusunu Da Tarayan 2.1.1 Yazilimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar goldmaster 9400cıv biskeyleri hakkinda bilgisi olan varmi cok tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilen varsa lütfen bana yardimci olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide benim bisskey ekleme 16 rakamli yardim pls

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı berzan2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar goldmaster 9400cıv biskeyleri hakkinda bilgisi olan varmi cok tesekkürler
    sorunu ile ilgili yere goldmaster bölümüne yazarsan arkadaşalr yardımcı olur ve daha cabuk cevap alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimbildiğim taşıma hazır geliyor ama senkendi favori listeni istediğin sıraya göre yapabilirsin normal kanal sıralamasını d smart kendi yapıyor
    üstat **** 1 ve **** 2 ile ilgili bir bilgin var mı nedir içeriği ne olacak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese merhaba bende inpax 5100 vardı yazılım desteyi olmadığ için d-smar"le takas etim kafam rıhat yazılım derdi yok herkese tavsiye ederim saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taksi02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese merhaba bende inpax 5100 vardı yazılım desteyi olmadığ için d-smar"le takas etim kafam rıhat yazılım derdi yok herkese tavsiye ederim saygılar
    Hiç iyi yapmamışsın eğer bu cihaza yazılım desteği bulamıyorsanız ya siz işi bilmiyorsunuz yada arama yapmayı derim.Dreambox500 muadili cihazdır.Dreambox500 e ne verilirse uygulayabilirsiniz.Şuan birçok yerde birçok paketin shareleride veriliyor.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri