Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: CHP - DSP el ele...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi akşamlar billeşirlerse ikisi belki ama belki bir parti yaparlar ne çabuk unuttunuz dsp yi emekli maaşlarını ödemek için avrupanın istediyi kanunları çıkartıyorlardı ülkede bankaların soyılmasına izin veriliyordu insaf arkadaşlar bunlar ülkeyi bırak satamayacakları birşey yok hakkımızda hayırlısı yüce peygamberimiz ne buyurmuş bir millet neye layıksa başa o gelir ANLADINIZ ONU SİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar kendi çıkarları için memleketide satarlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar kendi çıkarları için memleketide satarlar
    sen böyle düşünmeye devam et...memleketi kimlerin sattığı belli..abd ve ab nin uşağı değilmiyiz? chp ve dsp mi satıyor ülkeyi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PEKİİİ HADİ YAPTI DİEELİM YAPMASDA ÖLE SAYALIM... BU ÜLKEYİ SÖMÜRENLER KİMLER SU ANKİ İKTİDAR AKP ...!!! ONLARIN YAPTIGININ YANINDA BU HAYAL URUNU OLAN SEY DEVEDE KULAK KALIR ARKADASIM AC GOSLERINI BİRAS...SİZ BU KAFAYLA GİDERSENİZ SOKAKLARDA ŞALWARLI BAYANLARIMIS KARA ÇARŞAFA BÜRÜNMÜŞ Bİ ŞEKİLDE GEZERİS BASI ACIK OLANA İŞKENCE CEZA.....ALIN SİZE İRAN'IN AYNISI ...ŞERİAT DEVLETİ OLURUS NE GÜSEL DEMİ ? NE LAİKİK KALIR NE ATATURK İLKE VE INKILAPLARI ...!!!ADAMLAR WATAN İÇİN ÜLKE İÇİN EL ELE VERİOR .........SİZİNKİLER SAHTEKARLIKAL DÜZENBASLILA İŞ GOTURUYOR HERSEYE DİN ÜZERİNDEN SÖMÜRÜ YAPIOR ...DİNİ KULLANARAK DAHA NEREYE KADAR GİDECEKSİNİZ ...MİTİNGLERDE WERILEN MESAJLAR YERINE GITTI SANIODUM AMA DEMEKKI HALA ANLAMAYAN YADA ANLAMAMAK İSTEYEN WATANDAŞLARIMIS WARMIS... saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PEKİİİ HADİ YAPTI DİEELİM YAPMASDA ÖLE SAYALIM... BU ÜLKEYİ SÖMÜRENLER KİMLER SU ANKİ İKTİDAR AKP ...!!! ONLARIN YAPTIGININ YANINDA BU HAYAL URUNU OLAN SEY DEVEDE KULAK KALIR ARKADASIM AC GOSLERINI BİRAS...SİZ BU KAFAYLA GİDERSENİZ SOKAKLARDA ŞALWARLI BAYANLARIMIS KARA ÇARŞAFA BÜRÜNMÜŞ Bİ ŞEKİLDE GEZERİS BASI ACIK OLANA İŞKENCE CEZA.....ALIN SİZE İRAN'IN AYNISI ...ŞERİAT DEVLETİ OLURUS NE GÜSEL DEMİ ? NE LAİKİK KALIR NE ATATURK İLKE VE INKILAPLARI ...!!!ADAMLAR WATAN İÇİN ÜLKE İÇİN EL ELE VERİOR .........SİZİNKİLER SAHTEKARLIKAL DÜZENBASLILA İŞ GOTURUYOR HERSEYE DİN ÜZERİNDEN SÖMÜRÜ YAPIOR ...DİNİ KULLANARAK DAHA NEREYE KADAR GİDECEKSİNİZ ...MİTİNGLERDE WERILEN MESAJLAR YERINE GITTI SANIODUM AMA DEMEKKI HALA ANLAMAYAN YADA ANLAMAMAK İSTEYEN WATANDAŞLARIMIS WARMIS... saygılarımla...
    ORASINI BURASINI AÇANLAR ÖZGÜR SENİN TABİRİNLE ŞALVARLI PEÇELİLER UZAYLI İRAN DEDİYİN DÜNYAYA KAFA TUTUYOR SENİN ZİHNİYETİN GÜNLÜK YASA ÇIKARIYOR DAHA DOGRUSU DİLENİYOR O ŞALVARLI DEDİYİN BU MEMLEKETİN İNSANI HİC BİRİ UZAYDAN GELMEDİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali gel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ORASINI BURASINI AÇANLAR ÖZGÜR SENİN TABİRİNLE ŞALVARLI PEÇELİLER UZAYLI İRAN DEDİYİN DÜNYAYA KAFA TUTUYOR SENİN ZİHNİYETİN GÜNLÜK YASA ÇIKARIYOR DAHA DOGRUSU DİLENİYOR O ŞALVARLI DEDİYİN BU MEMLEKETİN İNSANI HİC BİRİ UZAYDAN GELMEDİ
    1,Benım zihniyetım acık sacık giyinmior.2.Benim zihniyetım gunluk yasa ne zaman cıkarmıs?.3,uzaydan gelmedıler ama dunyaya ayak uydurmuorlar gerı kafalılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1,Benım zihniyetım acık sacık giyinmior.2.Benim zihniyetım gunluk yasa ne zaman cıkarmıs?.3,uzaydan gelmedıler ama dunyaya ayak uydurmuorlar gerı kafalılar...
    AYNADA KENDİNİ GÖRÜYORSUN TAM OLARAK BİRAZ SEVİYELİ OL DSP Yİ NEZAMAN UNUTUN BİRLEŞTİYİNİZ PARTİYİ NE DİYORLARDI BU KANUN ÇIKMASSA EMEKLİ MAAŞLARINI BU AY ÖDEYEMEYECEYİZ GÜNLÜK KANUN ÇIKMIYORMUYDU NE ZAMAN UNUTTUN SİZİN ZİHNİYET NASRETTİN HOCA GİBİ YEKÜRKÜM YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali gel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AYNADA KENDİNİ GÖRÜYORSUN TAM OLARAK BİRAZ SEVİYELİ OL DSP Yİ NEZAMAN UNUTUN BİRLEŞTİYİNİZ PARTİYİ NE DİYORLARDI BU KANUN ÇIKMASSA EMEKLİ MAAŞLARINI BU AY ÖDEYEMEYECEYİZ GÜNLÜK KANUN ÇIKMIYORMUYDU NE ZAMAN UNUTTUN SİZİN ZİHNİYET NASRETTİN HOCA GİBİ YEKÜRKÜM YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    YA ÖLE Bİ KONUSUYONKI SANKI SUTTEN CIKMIS AK KASIKSINIZ YAHU WATAN ELDEN GIDIOR HABERINIS YOK ANCA TAYYİP EFENDI ORDA BURDA GEZIOR TALIBAN LIDERININ YANINA GİDİOR FETTULAH HOCADAN DERS ALIOR SONRADA ELHAMDURILLAH SERIATCIYIM DİOR..AMA ARKADAN WATANI SATANMI DERSIN WATANI YIYIP BİTİRENMI DERSIN HERSEY DONUOR.. YAHU ARTIKACIN GÖZLERİNİZİ SİZDE BILIORSUNUSDA İŞİNİZE GELMİOR...bu arada ben sevıyelıyım herkes kendıne baksın...... !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

standart halk partili bakışı....bak güzel kardeşim...ben başka bir çok ortamda dini kökenli partilere alenen küfür etmiş birisiyim...elmayla armutu birbirine karıştırma....ne dini siyasete alet edene nede Atatürk'ün adını kullanarak rant elde eden sözüm ona sosyal demokrat ama esasında vahşi kapitalizmin uşağı solculara sempatik bakmam....senin şu meşhur sol partilerin kendi içindeki mikropları sırf oy kaybetmemek için yıllardır besliyor...lafa gelincede Atatürk vs....Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü savunmak solcuların ve komünistlerin haddi değildir....olamazda....tabiiki bu duruma gelmesinde sağcıların büyük katkısı vardır...Atatürkçülüğü kendilerine düstur edinmezlerse Atatürk'ü savunmakta 3-5 tane komünistin tekeline kalır.....gördünmü kardeş???herkese hakettiği düzeyde giydirdim....fanatizmi bırakın...daha geniş bakın olaylara..şu andaki siyasetçi portföyümüzün ne kadar berbat durumda olduğunu inşallah kavrayabilirsiniz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım içimizdeki mikroplar kim? bide biz her zaman ataturkcuyusdur ve bundanda hiç bir kaygınıs olmasın ...biz kimsenin usagı deilis akp'nin abd usagı oldugu gibi....komunıstler her zaman halkı savunmustur ve halkın yanında olmustur ....aynı zamandada ATATURKCULERDIR...

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri