benımde demek istedıgım biz kimsenin kölesi deil sadece ATATURK ilke ve INKILAPLARINA saygı duyan bir partiyi savunmaktayıs...buda her hür watandas gibi herkesın hakkıdır...bari onlar bazıları gibi bazı seylerı kullanarak mılleten oy calmıorlar...![]()
benımde demek istedıgım biz kimsenin kölesi deil sadece ATATURK ilke ve INKILAPLARINA saygı duyan bir partiyi savunmaktayıs...buda her hür watandas gibi herkesın hakkıdır...bari onlar bazıları gibi bazı seylerı kullanarak mılleten oy calmıorlar...![]()
Akp Geldİyİnde Ülkenİn DiŞ Borcu Ne Kadardi Bİlgİn Varmi ?????????????hayalİmİ KonuŞuyorsun Yoksa Bİlerekmİ Ne Zamandan Berİ İmf Den Para Olmiyorlar Bİlİyormusun Nekadar DiŞ BorÇ Ödendİ Bİlİyormusun Bİlmİyorsan Bİlmİyorumde Ben Sana Anlatayim GÜzel KardeŞİm Hayalİ KonuŞma Ecvİt Gİbİ İstersen Yerİnden Kalkmadan Otursun BaŞbakan Tabİkİ Gezecek
arkadasım cewap werdımde siz anlamıosunus ben napim ...asıl fanatıkler sizlersiniz (basbakanın ne için gezdıgını yazdım ) ama gene anlamadın ....
[quote=Aziz46;172589]arkadasım cewap werdımde siz anlamıosunus ben napim ...asıl fanatıkler sizlersiniz (basbakanın ne için gezdıgını yazdım ) ama gene anlamadın ....[/quote
bana bak....sakın beni takunyacılarla aynı kefeye koyma.....heleki o heriften hiç bahsetme.....sen okuduğunu bile anlamıyorsun.....okursan mesajlarımı anlarsın ne demek istediğimi...hadi var git yoluna!!!!!!!!!!
cok komıksın ama neyse artık sana cewap wermıycem SEN YOLUNA GIT...!!! BENI KONUSTURMA...!!!
bunlar kendi çıkarları için memleketide satarlar barajın dibinde yokolurlar İNŞAALLAH
İstersen BaŞ Bakan Bİr Yere Gİderken Denden İzİn Alsin Araplara Gİderken İrtİca Amerİkaya Gİderse Ülkeyİ Satti AtatÜrk Korkma Chp Nİn Tekelİnde Deyİl Hepİmİz AtatÜrkÇÜyÜz BaŞbakanlik Konutunda Otursun Yillar Önce Çektİrdİyİ Resİmİ DÖnÜ DÖnÜp GÜndeme Getİrmenİn Ne Luzumu Var Senİn GenÇlİyİnde Hİc Mİ Hata Yapmadin İnsan BugÜnkÜ Aklini Yarin Begİnmez Bİr Şİİr İÇİn Hapse Atan Zİhnİyetmİ ÖzgÜrlÜkcÜ Çok Komİk Chp Gelİrse Ülkeyİ Chp Deyİl AtanmiŞlar YÖnetİr SeÇİlmİŞler Deyİl
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri