Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: "Böyle bir şampiyonluk hiç yaşamadım"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Böyle bir şampiyonluk hiç yaşamadım"

Sırp oyuncumuz Mateja Kezman yaptığı açıklamada 4 ayrı takımla 6 şampiyonluk yaşadığını belirtti ve şunları söyledi: "Böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım. Çok gururlu, çok mutluyuz. Bu benim 6. şampiyonluğum ve 4 değişik kulüpte şampiyon oldum. Ama böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylemiş....bu kadar kalitesiz geçen bir ligin ardından koparılan şampiyonluk yaygarasının büyüklüğü herkesi şaşırtır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ligi kalitesiz yapan haluk ulusoydur takımlar değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ligin kalitesizliği Fenerbahçe'den kaynaklanmıyor..Tam tersine bu kadar engele rağmen şampiyon olunması Fenerbahçe'nin kalitesini ortaya koyar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f.bahçe hakederek şampiyon oldu...kimsenin itirazı yok buna....ancak lig çok kalitesizdi ve f.bahçe zaten sahip olduğu kadroyla şampiyon olmalıydı.....yani sonuç doğal sonuç...abartılı bi olay değil.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru kedi olaşamıyacağı ete mundar dermiş en iyi olan her zaman kazanır hakedilmemiş bir şey yok haketmeden alınanları herkezde görüyor hakkımızla şampiyon olduk o kadarrrr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru söylemiş....bu kadar kalitesiz geçen bir ligin ardından koparılan şampiyonluk yaygarasının büyüklüğü herkesi şaşırtır....
    Aynen katılıyorum.Bundan daha iyi özetlenemezdi valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri