REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kıngston Açmıyor tanımıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Kıngston Açmıyor tanımıyor

Arkadaşlar Benim kullandığım bilgisayarda daha önce usb kingston data traveler (hafıza kartı) taktığım zaman otomatik açılıyordu şimdi ne oldu anlamadım bilgisayarım/ kıngston aç seçeneğini yerine open çıkıyor tıklıyorum açmıyor ne yapmam gerekiyor bununla ilgili program varsa yardımcı olursanızı sevinirim bir Çok işimi bununla yapıyorum lütfen yardım edin herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence virüs bulaşmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bende formatladıgım halde hala aynını yapıyor Hatta benimkinde başka bir program tarafından kullanılıyor yazıp hiç açmıyor
    Sağ tıklayıp araştır dediğim zaman içindeki verilere ulaşılabiliyor
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de vürüs vardır diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet virüs bulaşmış bazı ayarlarını değiştirmiş veya silmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer dosyaları silmiş veya bozmuşsa Başlat>Çalıştır yap sonra ekrana gelen pencereye sfc /scannow komutunu yazın ve cd ye XP cd nizi takın ve tamam diyin xp niz onarılsın bi deniyin isterseniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flasa format at arkadas eger bilgilerinie ulusiyorsan bır yere yedekle sonra biçimlendir yap daha sonra antivirüsle tarat gecmiş olsun umarım ıse yarar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aynı olay bendede oldu flash bellekte virüslü bir dosya varmış ,flash belleği tamen temizledim bilgisayarıda yeniden formatladım ancak kurtulabildim sanada önerim bilgisayarını formatlaman saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flash belleğini windows vista kurulu bir makineye taktıktan sonra windows xp kurulu bir makineye takarsan bu hatayı veriyor. en iyisi format atmak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs blaşmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri