arkadaşlar ben hardiske format atmak istiyorum acaba nasıl format atilir bilgisi olan arkadaslarin yardımını bekliyorum şimdiden teşekkurler
arkadaşlar ben hardiske format atmak istiyorum acaba nasıl format atilir bilgisi olan arkadaslarin yardımını bekliyorum şimdiden teşekkurler
Ehmedé Xane
arkadaşım Bir tane XP cd si bul cd rom a tak bilgisayarı tekrardan başlat açılırken cd den ön yükleme için bir tuşa bas der bir tuşa basarsın sonrasında cd otomatik olarak bazı işlemler yapar bu işlemlerden sonra sana XP kurmak istediğin sürücüyü seçmeni ister sende hangi bölüme kurmak istiyorsan onu seçersin sonrasında bu sürücüyü biçimlendirmek istiyormusun diye bir yazı çıkar orda biçimlendirme seçenekleri mevcuttur. biçimlendirip yeni XP kurabilirsin.
daha eski bir yolu da vardır Windows 98 de oluşturulmuş bir başlangıç disketini bilgisayara takarsın bilgisayarı yeniden başlatırsın bilgisayar disket sürücüden açılır karşına çıkan seçeneklerden birincisini seçip beklersin en son A: simgesi çıkınca format :C yazıp enter tuşuna basarsan biçimlendirme başlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
teşekkurler arkadaslar
Ehmedé Xane
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri