Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahce Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rüştü Reçber Galatasaray'da

Sakatlığının ardından zor günler geçiren ve Fenerbahçe’de aradığı ilgiyi bir türlü bulamayan milli kaleci Rüştü Reçber, Galatasaray’ın kendisine yaptığı transfer teklifini kabul etti ve 3 yıllığına Sarı-Kırmızılı kulüp ile anlaştı. Milli Takım kampında bulunan Rüştü, “Yeniden döndükten sonra Fenerbahçe’de huzur bulamadım” diye konuştu.

ZİCO’YA BOZULDU

Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın, Mondragon’un Köln ile prensip anlaşmasına varması üzerine milli kaleci ile temasa geçtiği belirtiliyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Rüştü’nün de Zico’nun ‘Rüştü bizim üçüncü kalecimiz’ demesine çok bozulduğu ve “Fenerbahçe’de dışlandım. Artık oynamak istiyorum” sözleriyle yapılan teklifi kabul ettiği belirtiliyor. Bu konudaki son açıklama milli maçlardan sonra yapılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart F.Bahçe, baskette de şampiyonluğa koşuyor

BEKO Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasındaki play-off final serisinin ikinci maçı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynandı. İlk maçta lacivert beyazlı rakibine 30 sayı fark atıp, karşılaşmadan 82-52 galip ayrılan sarı lacivertliler, bugün de sahadan 66-53 galip ayrıldı.
    4 galibiyete ulaşacak takımın 2006-2007 sezonu şampiyonu olacağı seride Fenerbahçe Ülker, bu galibiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaldı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri