REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: sunny den kaona dönen 9030cı oldu fta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha sunny den kaona dönen 9030cı oldu fta

daha önceki tps yazlımlarında sunny 9030 cı cihazıma kaona döndürdüm ve ksc 620z yazılımını yükledim dün itibariyle başka sitede verilen26.05.2007 tps ok yazılımların içinden makinama uygun yazılımını indirdim ve yükledim makinada herşey normal görünmesine rağmen bir baktımki benim cihaz fta olmuş ne yaptımsa birtürlü cı yapamadım bunu tekrar kaon ksc 620z ye nasıl döndürebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önceki tps yazlımlarında sunny 9030 cı cihazıma kaona döndürdüm ve ksc 620z yazılımını yükledim dün itibariyle başka sitede verilen26.05.2007 tps ok yazılımların içinden makinama uygun yazılımını indirdim ve yükledim makinada herşey normal görünmesine rağmen bir baktımki benim cihaz fta olmuş ne yaptımsa birtürlü cı yapamadım bunu tekrar kaon ksc 620z ye nasıl döndürebilirim
    aynı olayı bende yaşadım ustalar yardım ederseniz sevinirim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konuya bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri