Genç bir erkegin dört tane kiz arkadasi vardı ve bir türlu hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda dogru kararı verebilmek için bir test yapmayı planladı. Kızların her birine 1000$ verdi ve "bu parayi istediğiniz gibi harcayın" dedi... Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Geri geldiginde genç erkeğe şöyle dedi: "Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!" Ikinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttugu takımın iki kombine biletini,en sevdigi türden bir sürü video cd ve bir ay yetecek kadar bira ile geri geldi ve soyle dedi:

Bunlar senin icin aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla ben de mutlu olacagım." Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çesitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek şöyle dedi:

- "Bana verdigin parayı birlikte yaşıyacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!" Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıtti. Genç adama geri gelerek söyle dedi:

- "Verdigin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adina fakirlere yemek dağıttım."

Genç erkek dort kız arkadasinin yaptıklarından çok etkilenmisti. Karar vermek icin arkadaslarinin verdigi cevaplar hakkında bir süre düşündü.

düşündü...........

düşündü.........

Çok iyi düşündü...

Bu belki de hayatının en önemli kararı olacaktı....

Kolay bir karar değildi....

Arkadaslarının verdigi cevapları bir daha düşündü.....

Veeeeee....

En iri göğüslü olanla evlenmeye karar verdi... :- ))))