Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: yardýmcý olun arkadaþlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yardýmcý olun arkadaþlar

:49: arkadaþlar bana yardýmcý olursanýz sevinirim bende goldmaster uydu cihazý var cihazým arýza yaptý sevise götürdüm garantili yaptýrdým.ancak garanti belgesi kayboldu takrar arýzalandý istanbula aldýðým yere gönderdim tamiri yapýldý ancak benden ücret istiyorlar flaþ eprom deðiþmiþ ne yapmam gerekiyor. herkese teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yücel emir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :49: arkadaþlar bana yardýmcý olursanýz sevinirim bende goldmaster uydu cihazý var cihazým arýza yaptý sevise götürdüm garantili yaptýrdým.ancak garanti belgesi kayboldu takrar arýzalandý istanbula aldýðým yere gönderdim tamiri yapýldý ancak benden ücret istiyorlar flaþ eprom deðiþmiþ ne yapmam gerekiyor. herkese teþekkürler.
    garantili tamirat sýrasýnda size verilen servis fiþini götürmeniz yeterli olacaktýr orada tüm bilgiler vardýr kayýt olarakda fabrikada girilmiþtir sonuç alamazsanýz fabrika ile görüþün durumu bildirin onlar servise gerekli talimatý verirler:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cýhazý almýs oldugunuz yerden faturasný aldýysanýz oda garantý yerýne gecer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yücel emir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým cevaplarý býrak þimdi garanti belgesi kayboldu dedin daha önce götürdüðün servise neden gitmedin bu 1 2.si hadi ona gitmedin fabrikaya neden göndermiyorsun sadece kargo ücreti veriyorsun.flaþ deðiþtirdiyse güzelde para isteer aa.
    ayrýca senin aldýðýn yer servismiki flaþý deðiþtirip cihazý garantiden çýkarmýþ.Yok oda servise göndermiþse farura vermesi lazým sana vermemiþse zaten o satýcý suçlu git þikayet et.Servis isterse faturan yok diye yine garantiye almayabilirdi...Biraz daha duyarlý olalým.Para veriyoruz lütfen belgemizi alalým kendi baþýmýz aðrýmamasý için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri