Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Sergen Yalçın Ankaragücü'nde

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Sergen Yalçın Ankaragücü'nde

Beşiktaş'ın eski yıldızı Sergen Yalçın Ankaragücü'nde. Geçen sezon Şekerspor'da oynayan Sergen başkent ekibine bonservisiyle birlikte gitmek üzere...

Sergen Yalçın Ankaragücü'nde!
    Sezon başında Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın bir başka Ankara takımı olan Ankaragücü ile anlaştığı belirtildi. Şekerspor ile sözleşmesi devam eden tecrübeli oyuncunun Ankaragücü'nde kiralık olarak oynaması beklenirken, Sarı-Lacivertli yönetimin Sergen'in bonservisini de alabileceği ifade edildi.

Etimesgut Şekerspor Play-off maçında Marmaris Belediye'ye elenerek Türk Telekom Lig A'ya yükselme fırsatını kaçırmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlasırsa hayırlı olsun cünkü sergen hipotrumlara yakın olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlasırsa hayırlı olsun cünkü sergen hipotrumlara yakın olması lazım

veliefendiye yakınmı hocam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karıştırmadığı bir o takım kalmıştı orayıda karıştırsın, ben bir takımın yöneticisi olsam bu herifi takımın idman sahasına seyirci olarak bile yaklaştırmam gittiği her yerde bu sene çok değiştim çok iyi oynayacağım tüm idmanlara katılacağım der sonra 1-2 hafta sonra idmanlara gelmemeye başlar canı istediği maçlarda oynar istemediğinde oynamaz, takımda da ortalığı karıştırır, tam bir virüs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Karıştırmadığı bir o takım kalmıştı orayıda karıştırsın, ben bir takımın yöneticisi olsam bu herifi takımın idman sahasına seyirci olarak bile yaklaştırmam gittiği her yerde bu sene çok değiştim çok iyi oynayacağım tüm idmanlara katılacağım der sonra 1-2 hafta sonra idmanlara gelmemeye başlar canı istediği maçlarda oynar istemediğinde oynamaz, takımda da ortalığı karıştırır, tam bir virüs
    doğru söylüyosun.....böyle baş belalarını kapıdan içeri sokmayacaksın....kendisi yeteneği olduğu halde dünya starı olmayı istememişse başkaları niye onu düşünür anlamış değilim....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri