Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Sergen Yalçýn Ankaragücü'nde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Sergen Yalçýn Ankaragücü'nde

Beþiktaþ'ýn eski yýldýzý Sergen Yalçýn Ankaragücü'nde. Geçen sezon Þekerspor'da oynayan Sergen baþkent ekibine bonservisiyle birlikte gitmek üzere...

Sergen Yalçýn Ankaragücü'nde!
    Sezon baþýnda Etimesgut Þekerspor'a transfer olan Sergen Yalçýn bir baþka Ankara takýmý olan Ankaragücü ile anlaþtýðý belirtildi. Þekerspor ile sözleþmesi devam eden tecrübeli oyuncunun Ankaragücü'nde kiralýk olarak oynamasý beklenirken, Sarý-Lacivertli yönetimin Sergen'in bonservisini de alabileceði ifade edildi.

Etimesgut Þekerspor Play-off maçýnda Marmaris Belediye'ye elenerek Türk Telekom Lig A'ya yükselme fýrsatýný kaçýrmýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlasýrsa hayýrlý olsun cünkü sergen hipotrumlara yakýn olmasý lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anlasýrsa hayýrlý olsun cünkü sergen hipotrumlara yakýn olmasý lazým

veliefendiye yakýnmý hocam

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Karýþtýrmadýðý bir o takým kalmýþtý orayýda karýþtýrsýn, ben bir takýmýn yöneticisi olsam bu herifi takýmýn idman sahasýna seyirci olarak bile yaklaþtýrmam gittiði her yerde bu sene çok deðiþtim çok iyi oynayacaðým tüm idmanlara katýlacaðým der sonra 1-2 hafta sonra idmanlara gelmemeye baþlar caný istediði maçlarda oynar istemediðinde oynamaz, takýmda da ortalýðý karýþtýrýr, tam bir virüs

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bbulent Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Karýþtýrmadýðý bir o takým kalmýþtý orayýda karýþtýrsýn, ben bir takýmýn yöneticisi olsam bu herifi takýmýn idman sahasýna seyirci olarak bile yaklaþtýrmam gittiði her yerde bu sene çok deðiþtim çok iyi oynayacaðým tüm idmanlara katýlacaðým der sonra 1-2 hafta sonra idmanlara gelmemeye baþlar caný istediði maçlarda oynar istemediðinde oynamaz, takýmda da ortalýðý karýþtýrýr, tam bir virüs
    doðru söylüyosun.....böyle baþ belalarýný kapýdan içeri sokmayacaksýn....kendisi yeteneði olduðu halde dünya starý olmayý istememiþse baþkalarý niye onu düþünür anlamýþ deðilim....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri