REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny at14000fta 39 derece hellasat ve açması hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny at14000fta 39 derece hellasat ve açması hakkında

arkadaşlar bu uydunun 39derecenin girilerek izleme şeklini foruma ekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu cihazlarda hellasat 39 derecede yayınların açılması için önce uydudan son güncellemelerin yapılması ve menü 2580 yaparak emunun açık hale getirilmesi şarttır ondan sonra ***lerin ilave edilerek izlemek mümkündür.....belgesel ve ***** kanallar mevcuttur kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***lerin ilave edilmesinide basit bir şekilde yazayım belki arkadaşlara faydası olur menü2580 yaparak *** bölümüne girin....irdeto 2 yazan yere gelin ır-2 yazan yere 0604 yazan yerin bir altındaki identte 06 yazan yerde yani sarı tuşa basın (düzenle)..üst satıra b3a283325bf7a18b..hemen altınada.a8b4084bfb5f9370..tuşlayın açıldıgını göreceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 14010 fta h s/w.:v.0010(05-01-2009) h/w.:508h.rel(sdf_l_hdmı) kurulum:may 01 2009 yazılımlı cihaza aynısı yazıyorum açmıyor uydudan bu yazılımdan başka yazılım güncellemiyor,pc den başka yazılım yüklenemiyor der 2 hatası veriyor,bunun için bir çözüm ve enson yazılımı hangisi(kaçıncı versiyon) varmı ,yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı klemens Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 14010 fta h s/w.:v.0010(05-01-2009) h/w.:508h.rel(sdf_l_hdmı) kurulum:may 01 2009 yazılımlı cihaza aynısı yazıyorum açmıyor uydudan bu yazılımdan başka yazılım güncellemiyor,pc den başka yazılım yüklenemiyor der 2 hatası veriyor,bunun için bir çözüm ve enson yazılımı hangisi(kaçıncı versiyon) varmı ,yardımlarınızı bekliyorum.
    pc.dende yükleme yapamıyorsanız der2 hatası büyük ihtmlale flash ent.den kaynaklanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12015 h 27500 tpsinde sinyal veya yayın varmı önce buna bak eger sinyal ve yayın yoksa güncellemede bu tp üzerinden oldugu için yazılımda almaz pc.den almaması bir başka nedenden dolayı olabilir sen bak yaz foruma devamına bakarız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu frekansta otomatik güncelleme yapıyor ,yalnız anahtar ve kanalları,yeni yazılımı yok yapmıyor ve bulmuyor
    Konu klemens tarafından (30-10-2010 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anahtardaki ***ler eski,yeni tarama frekansı 11844 v 02222 bunu bile bulmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni güncelleme frekansından önce çıktı yazılım ondandır elle ekleseydin güncelleme frekansını ustaam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri