Ýran resmi haber ajansý ÝRNA, Persapolis takýmýný çalýþtýran Mustafa Denizli'nin Ýran'a veda etmeye hazýrlandýðýný yazdý. Haberde, "Denizli'nin, "Artýk Ýran'da kalmak istemiyorum. Böyle bir ihtimal olsa da Persapolis takýmýndan baþkasýný çalýþtýrmam" sözlerine de yer verildi
Ýran resmi haber ajansý ÝRNA'nýn bugünkü haberine göre, Ýran'da 2 yýlýný dolduran Mustafa Denizli'nin, bu ülkeye veda etmeye hazýrlandýðý bildirildi.

'Denizli, kupasýz veda ediyor' baþlýðýyla verilen haberde, Denizli'nin çalýþtýrdýðý takýmlarda baþarýlý olduðu ancak, bu baþarýnýn þampiyonluða yetmediði belirtildi.

Denizli'nin bu sezon, baþýnda bulunduðu Persapolis takýmý ligi ancak 3. sýrada bitirebildi. Dün oynanan Ýran kupasý maçýnda da rakibi Sepahan karþýsýnda beklenmedik bir yenilgi alan ve maçý 4-1 kaybeden Persapolis bu sonuçla kupaya da veda etmiþti.

Denizli'nin geçtiðimiz yýl teknik direktörlüðünü yaptýðý Pas takýmý da sadece 1 puan ile þampiyonluðu kaçýrmýþtý.

Haberde ayrýca, Denizli'nin, "Artýk Ýran'da kalmak istemiyorum. Böyle bir ihtimal olsa da Persapolis takýmýndan baþkasýný çalýþtýrmam. Ýran'a kupa ile veda etmek isterdim ama þimdi Ýran'da kalmamý gerektirecek bir sebep yok. Aslýnda þampiyon olsaydýk da Ýran futboluna veda edecektim" þeklindeki ifadelerine yer verildi.