Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaýtlýn anket 30 gun sürecektir
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Babam ve Oðlum
Banyo
Döngel Karhanesi
Kebbab Connection
Pardon
Karpuz Kabugundan Gemiler Yapmak
Organize Ýþler
The Ýmam
O Þimdi Mahkum
Hababam Sýnýfý üçbuçuk
Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaýtlýn anket 30 gun sürecektir
Ankettekilerin içinde en iyisi Babam ve oðlum
bende döngel karhanesi dedim ama niye bu ankete ilgi az haydi süpersatforum buraya
arkadaþlar hoþuma giden filmer arasýnda the imam da etkiletyici filmler arasýnda tabiki vazgecemedigim bir filmde pardon??? sizlerinde ankete katýlmaýnýzý istiyorum![]()
bence pardon 10 defa izledim....ezberledim filmi...
alnýna bir çizik attým.. ben o tarihe izmirdeydim.ben neden içerdeyim...
tabiki hababam sýnýfý üçbuçuk yav bitiyorum bu hababam sýnýfý serilerine
sevgiler...
bence bunun en güzel yaný türk sinemasýnýn adým adým yükselmesi sizcede doðru deðilmi
OrganÝze ÝÞlerrrrrrrrr................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ben babam ve oglum diyorum çok duygusal bir film...
elametle..
ORGANÝZE ÝÞLER...
Diyorum umarým devam filmi gelir ..:curious:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri