Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: arkadaşlar kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar kolay gelsin

ben bişii merak ediyorum.
    bu d-smart kanallarını normal receiverlara sıralı şekilde yükleyemiyormuyuz?
    ve ya türksatta bu iş için bir frekans yokmu?
    yardımlarınız için teşekkür ederim
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bişii merak ediyorum.
    bu d-smart kanallarını normal receiverlara sıralı şekilde yükleyemiyormuyuz?
    ve ya türksatta bu iş için bir frekans yokmu?
    yardımlarınız için teşekkür ederim
    kolay gelsin
    Sıralı yukleyemezsiniz.Yuklemeniz için cihazın tası özelligini kullanarak kendiniz duzenleyebilirsiniz.Yeni kanalları 12731 v 3333 frekansından sebeke acık konumundayken rahatlıkla yeni kanallara ulaşabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sıralı yukleyemezsiniz.Yuklemeniz için cihazın tası özelligini kullanarak kendiniz duzenleyebilirsiniz.Yeni kanalları 12731 v 3333 frekansından sebeke acık konumundayken rahatlıkla yeni kanallara ulaşabilirsiniz..
    teşekkür ederim arkadaşım
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar d-smart yeni aldım fakat ne hikmetse bir türlü manuel sıralama yapamıyorum ve tekrar türk satı arattıgımda de olan kanalları bile kaydediyor bence bunun bir çözümü vardır fakat ben bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapamassın ancak kendi taratığın kanallara manuel elden ygulama yapabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALTAN_34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar d-smart yeni aldım fakat ne hikmetse bir türlü manuel sıralama yapamıyorum ve tekrar türk satı arattıgımda de olan kanalları bile kaydediyor bence bunun bir çözümü vardır fakat ben bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

teşekürler
    hocam kendi sıralaması var.eklemek istediklerini okeyle listeye ekle dersen listenin sonuna ilave eder.maalesef mevcut sıralamaya dokunamıyoruz.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cosby Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam kendi sıralaması var.eklemek istediklerini okeyle listeye ekle dersen listenin sonuna ilave eder.maalesef mevcut sıralamaya dokunamıyoruz.:46:
    Bu olay iyi degil turksata yeni bir kanal gelse demek d smartın eklmesini bekleyeceksiniz:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu olay iyi degil turksata yeni bir kanal gelse demek d smartın eklmesini bekleyeceksiniz:46:
    katılıyorum.bir kullanıcı olarak en fazla sıkıntı veren şeylerden biri bu.istediğim gibi sıralayabilmem lazım kime ne.firmaya defalarca mail attım ama bi değişiklik olacağını sanmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri