REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon
245 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: anthony99' den Komik Resimler Topiki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart anthony99' den Komik Resimler Topiki

Alıntıdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu resmi bir yerden hatırlıyorum adam foruma girerken bana carpmıştı o an da cekilmiş olmalı yani tamemen kaza yani yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu resmi bir yerden hatırlıyorum adam foruma girerken bana carpmıştı o an da cekilmiş olmalı yani tamemen kaza yani yani
    evet evet anlıyorum seni ortak ama bu resmin basında ne işi var nasıl açıklayacaksın bu manşeti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır alper ustam arkadaki dikkat edersen bayan.ben yanlışlıkla ona çarptım o zaman çekilmiş büyük ihtimalle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortak yapma böyle acıkladım ya adam foruma girerken kapıda karşılaştık bana carptı ve yere düştü ben de kaldırmak isterken elim gözüne çarptı daha sonrada ayagıma takıldı olay bundan ibaret bunda yanlış anlaşılacak birşey yoktur inşallah serkan abi de şimdi resimi görüp bana catmasın olay bu o biraz şiddette karşıdır da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortak yapma böyle acıkladım ya adam foruma girerken kapıda karşılaştık bana carptı ve yere düştü ben de kaldırmak isterken elim gözüne çarptı daha sonrada ayagıma takıldı olay bundan ibaret bunda yanlış anlaşılacak birşey yoktur inşallah serkan abi de şimdi resimi görüp bana catmasın olay bu o biraz şiddette karşıdır da
    zaten patron bir görürse işin kötü prtak üyelere böylemi davranıyorsunuz diye fırçayı çeker valla. ama korkma arkanda ben varımresmi çeken yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten ne olduysa senin arkam da olman yüzünden oluyor be ortak

hala patron görmesin diyorsun olayı acıkladım ya ne sucum var bunda ortak benim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten ne olduysa senin arkam da olman yüzünden oluyor be ortak

hala patron görmesin diyorsun olayı acıkladım ya ne sucum var bunda ortak benim
    yaw ortak bu kadar üzülme yaw. şaka yaptım merak etme patrona senin açıklağın gibi açıklarız sen gönlünü ferah tut. oldi.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de yeni üyeyim ve korkuyorum.Henüz 2. mesajım ve akıbetimin böyle olmasından çok korkuyorum.başıma bir iş gelmeden siteyi terkedeyim bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BabaHoroz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de yeni üyeyim ve korkuyorum.Henüz 2. mesajım ve akıbetimin böyle olmasından çok korkuyorum.başıma bir iş gelmeden siteyi terkedeyim bari
    Dikkat et sonra benzeme resimdekine

Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri