hocam ben fullx yazılımı falan atmadım cihaza hani rd2 neya rc2 olayı falan var ya arkadaşım..
şimdi kaon yazılımı atsam düzelirmi acaba??
hocam ben fullx yazılımı falan atmadım cihaza hani rd2 neya rc2 olayı falan var ya arkadaşım..
modül güncellemeden olmaz nexvizyon yazılımı yuklediğine fulx ler vardı isesiestagunay Nickli Üyeden Alıntı
yine acar ama fulx ler yoktu ise acmaz modül güncelleme ister
Cihazında şu an fullx kanalları var ise her hangi bir yazılım yüklemene gerek yok.FULLX kanalı SKY yani KAON tabanlı CIM cihazlarda modülle açılan bir kanaldır.Çihazında arka panelinde USB çıkışı var ise cihazın FULLX leri göstermiyorsa FUULX yazılımı vardır.bu yazılım digerlerinden farklıdır.cihazında kaon-sunny-nexvision yazılımı hangisi olursa olsun farketmez.Cİhazının üstkapagından aşağı bakınca beyaz etiket varsa rd2 yoksa rc2 dir.ama yine emin olmak istiyorsan cihazının garantisi bitti ise cihazın üst kapağını açıp müdülün bulundugu yerde cip üzerinde rc2 veya rd2 yazar.talimata uygun yazılımı yükle Fullx kanalı gösterir.siestagunay Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri