REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sağlam Kartal`a hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sağlam Kartal`a hayırlı olsun

Tigana ile yollarını ayıran Beşiktaş, Kayserispor’un hocası Ertuğrul Sağlam ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
    30.05.2007

Yıllık 1 milyon YTL

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu. Başkan Yıldırım Demirören, yabancı hoca adaylarının yüksek maliyeti nedeni ile Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam ile görüşüp, son olarak eski futbolcuları Sağlam’la anlaştıklarını açıkladı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan genç teknik adama yıllık 1 milyon YTL ücret verileceği belirtildi. Sağlam’ın parasının, Delgado için de sponsor olan Ülker Grubu tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Yönetimde çatlak
    Gelişmenin ardından şok olan yöneticilerden ilk tepki futbol şube sorumlusu Celal Kolot’tan geldi. Kolot, “Camiamıza Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluktan bahsettik. Ertuğrul’a mı kaldık? ” dedi. Bu arada bazı yöneticilerin de istifa hazırlığı içinde olduğu kaydedildi. Kayserispor’dan öğrencisi olan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’ı da getirme sözü veren Sağlam’ın yardımıclığını ise Mutlu Topçu yapacak.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Galatasaray lı olarak Ertuğrul SAĞLAM ın Beşiktaşa gitmesinden büyük keyif alıyorum. Umarım Beşiktaş Ertuğrul'un arkasında durur ve gerekli desteği verir,
    Futbol dünyasında tanıdığım bence en delikanlı, dürüst adam. (Ayrıca işinide çok iyi biliyor)
    Yolun açık olsun Ertuğrul Hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Tigana ile yollarını ayıran Beşiktaş, Kayserispor’un hocası Ertuğrul Sağlam ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
    30.05.2007

Yıllık 1 milyon YTL

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu. Başkan Yıldırım Demirören, yabancı hoca adaylarının yüksek maliyeti nedeni ile Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam ile görüşüp, son olarak eski futbolcuları Sağlam’la anlaştıklarını açıkladı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan genç teknik adama yıllık 1 milyon YTL ücret verileceği belirtildi. Sağlam’ın parasının, Delgado için de sponsor olan Ülker Grubu tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Yönetimde çatlak
    Gelişmenin ardından şok olan yöneticilerden ilk tepki futbol şube sorumlusu Celal Kolot’tan geldi. Kolot, “Camiamıza Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluktan bahsettik. Ertuğrul’a mı kaldık? ” dedi. Bu arada bazı yöneticilerin de istifa hazırlığı içinde olduğu kaydedildi. Kayserispor’dan öğrencisi olan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’ı da getirme sözü veren Sağlam’ın yardımıclığını ise Mutlu Topçu yapacak.
    bence yerinde karar en az 3 sene SAĞLAM la beraber çalışmaları gerekir.efendi terbiyeli drüst işini bilen beyefendi bir adam bence ERTUĞRUL SAĞLAM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rodrigo Tello tamam
    Ertuğrul Sağlam, bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olarak medya mensuplarına tanıtılacak. Beşiktaş’la anlaşan Ertuğrul Sağlam’ın ilk işi Portekiz’in Sporting Lizbon takımında forma giyen Tello’nun transferini bitirmek oldu. Kayserispor’da Sağlam’ın yardımcılığını yapan eski Beşiktaş’lı Mutlu tarafından da izlenen ve ‘mutlaka alınmalı, çok kaliteli bir futbolcu’ şeklinde rapor edilen oyuncuyla her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Şilili futbolcunun her an İstanbul’a gelebileceği ifade edildi. İspanya’nın Recreativo ve Osasuna takımlarından da ciddi teklifler alan Rodrigo Tello’nun Beşiktaş’tan yıllık 900 bin euro alacağı öğrenildi.

Beşiktaşa hayırlı olsun beyefendi bir kişi başarılar dilerim
    Konu wetin tarafından (30-05-2007 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah.....nerden çıkıyo bu haberler anlamadım...başkanın ertuğrul hocayla görüştüğü doğru...prensip olarak karşılıklı evet dendiğide doğru....ancak resmileşmiş bir durum yok.....yalan haber yazan gazetelerin başlıklarını buraya taşımak ne derece doğrudur bilmiyorum artık.....ben gerçekleri bilen biri olarak size şunu söyleyeyim ki; 'lucescu kartal'da' diye topic açıldığı zaman bu forumda bunun yalan haber olduğunu yazmıştım....isteyen açar oraya bakar...luce 4. tercih sırasındadır demiştim...bugünkü gazetelerde ne yazıyor bir bakın...demirören diyorki 'evet 4 tane hoca ile temas halindeyiz'...demekki 4 rakamını kafadan söylemedik......merak edene yine söyleyeyim:ertuğrul hoca tercih listesinin 3. sırasında ve joker olan aday...yani her an için göreve başlayabilir...ancak şu an resmi birşey yok....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basına artık güven kalmadı zaten.görmedikçe inanmayacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah allah.....nerden çıkıyo bu haberler anlamadım...başkanın ertuğrul hocayla görüştüğü doğru...prensip olarak karşılıklı evet dendiğide doğru....ancak resmileşmiş bir durum yok.....yalan haber yazan gazetelerin başlıklarını buraya taşımak ne derece doğrudur bilmiyorum artık.....ben gerçekleri bilen biri olarak size şunu söyleyeyim ki; 'lucescu kartal'da' diye topic açıldığı zaman bu forumda bunun yalan haber olduğunu yazmıştım....isteyen açar oraya bakar...luce 4. tercih sırasındadır demiştim...bugünkü gazetelerde ne yazıyor bir bakın...demirören diyorki 'evet 4 tane hoca ile temas halindeyiz'...demekki 4 rakamını kafadan söylemedik......merak edene yine söyleyeyim:ertuğrul hoca tercih listesinin 3. sırasında ve joker olan aday...yani her an için göreve başlayabilir...ancak şu an resmi birşey yok....selametle
    Yaw arkadaş nerden alıyorsan bu haberleri hergün bizimle paylaşta bizde ona göre davranalım..Veya konu açarken sana soralım eğer bir yanlışımız varsa düzeltirsin..Biz hergün üyelerimizi bilgilendirelim diye konu açıyoruz sen çıkıyorsun yalan haberleri foruma taşımayın...Bende Yıldırım demirörenin telefonu falan yok arayıp soramıyorum sen nerden öğreniyorsan bundan sonra sana soracam konu açarken...Eğer tasdiklersen açacam oldumu..??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diyelim HAYIRLI olsun ...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaw arkadaş nerden alıyorsan bu haberleri hergün bizimle paylaşta bizde ona göre davranalım..Veya konu açarken sana soralım eğer bir yanlışımız varsa düzeltirsin..Biz hergün üyelerimizi bilgilendirelim diye konu açıyoruz sen çıkıyorsun yalan haberleri foruma taşımayın...Bende Yıldırım demirörenin telefonu falan yok arayıp soramıyorum sen nerden öğreniyorsan bundan sonra sana soracam konu açarken...Eğer tasdiklersen açacam oldumu..??
    usta niye alınganlık gösterdin anlayamadım.....ben nasılki sizler gibi yazılımlara ilk elden ulaşıp foruma ilk veren kişi değilsem sizlerinde her konuya ilk elden ulaşma ihtimaliniz olmayabilir...buda gayet doğaldır....ayrıca ben forum yöneticisi falan değilim...sen istediğin konuyu açarsın bende yorumumu yaparım...bu böyledir....son olarakta bu bilgilere nereden ulaştığım sadece beni ilgilendirir...verdiğim bilgilerde yanlış,hata veya yalan görürseniz eleştirilerinize sonuna kadar açığım.....selametle

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri