Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yaw arkadaş nerden alıyorsan bu haberleri hergün bizimle paylaşta bizde ona göre davranalım..Veya konu açarken sana soralım eğer bir yanlışımız varsa düzeltirsin..Biz hergün üyelerimizi bilgilendirelim diye konu açıyoruz sen çıkıyorsun yalan haberleri foruma taşımayın...Bende Yıldırım demirörenin telefonu falan yok arayıp soramıyorum sen nerden öğreniyorsan bundan sonra sana soracam konu açarken...Eğer tasdiklersen açacam oldumu..??
usta niye alınganlık gösterdin anlayamadım.....ben nasılki sizler gibi yazılımlara ilk elden ulaşıp foruma ilk veren kişi değilsem sizlerinde her konuya ilk elden ulaşma ihtimaliniz olmayabilir...buda gayet doğaldır....ayrıca ben forum yöneticisi falan değilim...sen istediğin konuyu açarsın bende yorumumu yaparım...bu böyledir....son olarakta bu bilgilere nereden ulaştığım sadece beni ilgilendirir...verdiğim bilgilerde yanlış,hata veya yalan görürseniz eleştirilerinize sonuna kadar açığım.....selametle