Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sağlam Kartal`a hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell ya kardes yıne konusuyon bende kısısel olarak dusunmuyom rıza olayından sonra sanmıyomkı besıktas saglam a teslım etsın takımı bence dedıgın gıbı 3yada 4 cu secenektır saglam hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulletfromhell ya kardes yıne konusuyon bende kısısel olarak dusunmuyom rıza olayından sonra sanmıyomkı besıktas saglam a teslım etsın takımı bence dedıgın gıbı 3yada 4 cu secenektır saglam hoca
    benimki önsezi yada teori değil....kaynağı olan net bir bilgi.....ama dediğim gibi joker olan şu an ertuğrul hoca....bu hafta içinde bazı yerlerden istedikleri sonucu alamazlarsa haftaya salı günü ertuğrul hoca takımın başına geçecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimki önsezi yada teori değil....kaynağı olan net bir bilgi.....ama dediğim gibi joker olan şu an ertuğrul hoca....bu hafta içinde bazı yerlerden istedikleri sonucu alamazlarsa haftaya salı günü ertuğrul hoca takımın başına geçecek...
    yok kardes zaten onsezı demedım bılgın olmasa bu kadar net konusmazsın zaten kı senı takıp eden bırı olarak bos konusmuyacagını bılıyorum selametle:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok kardes zaten onsezı demedım bılgın olmasa bu kadar net konusmazsın zaten kı senı takıp eden bırı olarak bos konusmuyacagını bılıyorum selametle:45:
    :45: :45: sağolasın kardeş....:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sende sagol kardes ayrıca az once spor haberlerıne baktım yonetım kendı ıcınde gorusmeler sonucu karara varamadıkları ertugruz hoca hakkında bolunmeler oldugu gerekcesıyle vaz gecıldıgı acıklanmıs

kaynak DHA CNN TURK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce haber düştü
    yıldırım demirören vazgeçmiş
    ertugrul saglam işi yattı beşiktaş için
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğim gibi tam yatmış olarak bakmayın...bu hafta iki tane yerden istenen sonuçlar alınamazsa salı günü ertuğrul hoca en azından yarım sezonluğuna göreve getirilecek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğim gibi tam yatmış olarak bakmayın...bu hafta iki tane yerden istenen sonuçlar alınamazsa salı günü ertuğrul hoca en azından yarım sezonluğuna göreve getirilecek....
    bu iş yarım sezonluk altı aylıl üç aylık diiye ayırt edilemezki?
    alacaksan koca sezonu devireceksin işine gelirse sözleşmeyi uzatırsın gelmezse devam edersin
    ben saglamın yerinde olsam yarım sezonluk hayatta gelmem prestij denilen birşey var bostan korkuluğumu bu iş!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanı yarım sezon ne ısı var kendınımı rezıl edecek ben oyle bı olayım olsa yerımden hıc kıpırdamam oyuncakmı bu ıs kı takımı (KAYSERI) spor da hem basarılı hemde her ıstedıgını uyguluyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu iş yarım sezonluk altı aylıl üç aylık diiye ayırt edilemezki?
    alacaksan koca sezonu devireceksin işine gelirse sözleşmeyi uzatırsın gelmezse devam edersin
    ben saglamın yerinde olsam yarım sezonluk hayatta gelmem prestij denilen birşey var bostan korkuluğumu bu iş!!!!
    tabiiki sözleşme tam zamanlı yapılacak....ancak işler biraz ters gider gibi olursa , ocak ayında beşiktaş'a gelebilecek farklı bir alternatifte var....ocak ayına kadar doluyum diye cevap vermişti kulübe daha önceden...dediğim gibi işler biraz ters giderse ocak ayında ertuğrul hocanıun yerine o gelecek...tabiiki bu senaryo bu hafta içindeki 2 alternatiften biri gerçekleşmezse gerçekleşebilir....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri