REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Flaş Flaş.. Süpersat çöktü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çökmez çökmez korkmayın ben ellemedikçe çökmez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    abijunun açtığı konuyu bayağı ciddiye almışsınız yaw :bananalama:
    adam benim aradığım fotoshopu kullanmış işte yaw

yau ne adamsın.. Ne işim olur böle şeyle uğraşmakla...:stop2:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum bu haber verildiği zaman gerçekten forumda sorunlarla boğuşuyorduk.Bizde biliyoruz haberin asparagas olduğunu ama napalım burada bir konu bulunca bizde yazmaya başladık.

yau wallahi asparagas değil.. Cidden böyle bir mesaj aldım diyorum.. Arkadaşlar bu kadar işimin arasında hiç ftoşopla uğraşamam.. kaldıki bu kadar iyi kullanamıyorum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı
    Helal olsun valla antencii biz bunu hiç düşünemedik.İçimize su serpildi valla.Allah razı olsun.
    bundan önceki sorunda yedekleme sorunu değilmiydi :spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumun dilini tercüme eden kişi kilitlenen konuya tam mesaj yazarken sizde mesajı yolladıgınız an o uyarıyı vermiş ama siz bunu konu halinde acıp çöktü derseniz bu durum olmaz işte malesef lütfen konu acılırken kullanan deyim ve sözcüklere dikkat edelim bunu hatalar bölümünde acsaydınız duruma mudale etme sansımız vardı neyse geçti artık bir daha öyle mesaj almayacaksınız

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    forumun dilini tercüme eden kişi kilitlenen konuya tam mesaj yazarken sizde mesajı yolladıgınız an o uyarıyı vermiş ama siz bunu konu halinde acıp çöktü derseniz bu durum olmaz işte malesef lütfen konu acılırken kullanan deyim ve sözcüklere dikkat edelim bunu hatalar bölümünde acsaydınız duruma mudale etme sansımız vardı neyse geçti artık bir daha öyle mesaj almayacaksınız

serkancığım şöyle bir durum var.. Bu forum zaten devam ediyor.. Bende programcıyım.. Program yazmanın ne menem bi durum olduğunu bilirim.. Forum zaten devam ediyor.. kıllığına bana çıktı bu hata.. bende espri olsun die koydum... zaten forum çökse bu konuyu burada tartışamayız bile... Haaa üslüp hatalı dersen eyvallah..

saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Abiju Nickli Üyeden Alıntı
    serkancığım şöyle bir durum var.. Bu forum zaten devam ediyor.. Bende programcıyım.. Program yazmanın ne menem bi durum olduğunu bilirim.. Forum zaten devam ediyor.. kıllığına bana çıktı bu hata.. bende espri olsun die koydum... zaten forum çökse bu konuyu burada tartışamayız bile... Haaa üslüp hatalı dersen eyvallah..

saygılar..
    neyse bir olay geçti başmızdan .herkes tedirgin bu kadar konu acılıncada herkes korkuyor forumun hacklenme gibi sansı bile yok herkes bana bunu gösterirse herkes korkuyor.Çogu arkadasımız bile forumda yazmaz oılduklarınıda biliyorum hepsi kendi çapında haklı ama lütfen korku falan olmasın lütfen ( (
    Konu Admin tarafından (19-01-2006 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    çökmez çökmez korkmayın ben ellemedikçe çökmez
    Elledikçe çöker anlamı çıkmaktadır cümlenizden..
    O zaman fazla ellemeyin..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri