REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: İKİ asır sonra Türkiyeyi nasıl görüyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 Asır içinde Kıyamet olmayacağını bilemeyiz ama eğer olmaz ise gerçekten çöl olur bu dünya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumhur31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kıyameti hesaba katmazsak. bu süreyi kısaltabiliriz. 23 temmuzda ne olacak. ve on yıl sonra ne olacak. gibi daha ileriye gitmeye gerek yok. ALLAH ın kuranda ahdi var. bir kavim bir millet. (türk milleti) islam alemine hakim olacak. şimdi mümkün görünmesede. bir kaç yıl sonra hep birlikte görmeye başlayacağız.

Nirde bu ahid bakıyom bakıyom hala bulamadım. Ayet verir misin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünyayın değil türkiyenin ömrünü sormuştum
    dünya olmayınca türkiye nasıl olsun dostum??
    kuranda ve bazı alimlerin verdiği ipuçlarına binayen dünyanın bence 100 senelik ömrü ya var ya yok!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünya olmayınca türkiye nasıl olsun dostum??
    kuranda ve bazı alimlerin verdiği ipuçlarına binayen dünyanın bence 100 senelik ömrü ya var ya yok!!!
    evet kardeş haklısın bizlerde din adamlarımızdan ve hadislerden biliyoruz peygamber efendimiz zamanında o zamanın insanları derler allah bizi 14 yüzyıla erdirmesin demişlerdir şu anda 14 yüzyılı geçmiş bulunmaktayız

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri