Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Kulüpler Birliði Toplandý Sýnýrsýz Yabancý Kararý Alýndý.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Kulüpler Birliði Toplandý Sýnýrsýz Yabancý Kararý Alýndý.

Sýnýrsýz yabancý

Kulüpler Birliði Ýstanbul'da toplandý. Baþkan Özhan Canaydýn, toplantý sonrasý aldýklarý kararý açýkladý.

Özhan Canaydýn, yabancý sýnýrlamasýnýn kalkmasý yönünde karar aldýklarýný belirterek, "Tüm kulüplerimiz Türk futbolunun geliþmesi için bu kararýn çýkarýlmasý ýistiyor. TFF'nin gerekeni yapacaðýna inanýyoruz" dedi.

Canaydýn, toplantýya gelen Futbol Federasyonu Baþkan Vekili Affan Keçeci'ye, yabancý oyuncu sýnýrlamasý konusunda tam serbestlik istedikleri yönünde fikirlerini beyan ettiklerini belirtti.

Affan Keçeci'nin, bu taleplerini yönetim kuruluna ileteceðini vurgulayan Canaydýn, yabancý oyuncu konusunda herhangi bir kriter getirilip getirilmeyeceðininin sorulmasý üzerine, “Hayýr, bizim isteðimiz Ýspanya, Ýtalya ve Almanya'daki sistemin uygulanmasý” cevabýný verdi.

Beþiktaþ ile Denizlispor'un temsilcilerinin, mazeret göstererek katýlmadýklarý toplantýda, geride kalan sezonu deðerlendirdiklerini anlatan Canaydýn, “Önemli konulardan biri de futboldaki þiddet ve gerekli tedbirlerin alýnmasý. Fair-play anlayýþý içinde yeni sezona iyi bir þekilde baþlamak üzere fikir birliðine vardýk” dedi.

FEDERASYONLA ÖNEMLÝ TOPLANTI

Özhan Canaydýn, (A) Milli Takým'ýn Brezilya ile yapacaðý özel maçýn ardýndan, Futbol Federasyonu ile Turkcel Süper Lig Kulüpler Birliði Vakfý'nýn önemli bir toplantý yapacaðýný söyledi.

Toplantýda, isteklerini ortaya koyacaklarýný kaydeden Canaydýn, “Uzun süreceðini tahmin ettiðimiz toplantý sonunda, istekleri karara baðlayýp, yeni sezonu hem kulüplerin, hem taraftarlarýn, hem de devlet mekanizmasýnýn mutluluðu içinde geçirmek istiyoruz” þeklinde konuþtu.

ÝLGÝNÇ GÖRÜÞME

Toplantýnýn ardýndan Özhan Canaydýn'ýn, Kayserispor Kulübü Baþkaný Recep Mamur ve takým menajeri Süleyman Hurma ile otel lobisinde uzun süre görüþmesi dikkat çekti.

Toplantý sonrasý tüm kulüp temsilcileri otelden ayrýlmasýna raðmen, Mamur ve Hurma'yý göndermeyen Canaydýn'ýn görüþmesi, Kayserispor'un yýldýz futbolcularý Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ýn transferine yönelik olarak yorumlandý.

KEÇECÝ: KONU ÇOK YÖNLÜ ÝRDELENECEK

Toplantýnýn ikinci bölümüne katýlan Affan Keçeci, çýkýþta basýn mensuplarýna yaptýðý açýklamada, kendilerine iletilen taleple ilgili bilgi verdi.

Futbol Federasyonu Baþkaný Haluk Ulusoy'un, FIFA ve UEFA kongrelerine katýlmak üzere Ýsviçre'de olduðunu ve onu temsilen toplantýya geldiðini ifade eden Keçeci, þunlarý söyledi:

“Biz toplantýya katýlmadan önce oy birliðiyle aldýklarý bir kararý bize ilettiler. Onlarýn teklifi, yabancý oyuncu konusunda tam serbestlik. Ben bu öneriyi 1 Haziran'da Bosna Hersek'te yapacaðýmýz yönetim kurulu toplantýsýnda arkadaþlarýma anlatacaðým ve alýnacak karar yürürlüðe girecektir. Ama yönetim kurulu konuyu çok yönlü irdeler. Yaklaþýk 3-4 aydýr ilgili kurullarýmýz bu konuyu incelemekte. Hem ülkemizin geçmiþteki yabancýlarla ilgili durumlarý, hem FIFA ve UEFA'ya baðlý tüm ülkelerdeki durumlar inceleniyor. Ülkemiz için en faydalýsý, en doðrusu neyse, bu kararý yönetim kurulu alacaktýr. Çünkü konunun içinde, milli takým da söz konusudur. Bu bakýmdan, konunun çok yönlü olarak incelenmesi gerekli. En doðrusunun olacaðýna kimsenin þüphesi olmasýn. Futbol Federasyonu, üzerine düþen görevi layýkýyla yapacaktýr. Bu karar, ülkenin yararýna bir karar olarak çýkacaktýr. Ýlk yönetim kurulu toplantýsýnda kararýmýz netleþir”.

Affan Keçeci, futbolda yaþanan þiddetin gündeme gelip gelmediðinin sorulmasý üzerine, “Burada futbolda þiddet gündeme gelmedi, çünkü bu konu her zaman gündemimizde” diye konuþtu.

hurriyet.com.tr 30 Mayýs 2007

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eðer koþulsuz , kuralsýz bi þekilde yabancý sýnýrlamasýný kaldýrmýþlarsa bu ülke 2. veya 3. sýnýf brezilyalýlarýn cenneti olacak demektir...biz kalkýyoz altyapý diyoruz,adamlarýn yediði naneye bak....bence en azýndan herhangi bir düzeyde (U-18,U-21 veya A takým) milli olma þartý getirilmeli....aksi halde türk futbolu en büyük darbeyi yemiþ olacak....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ortalýgý karýstýrmak parayla degýlya serbest olsun bakalþým bagýrýp duranlar yýne basarýsýz olunca ne bahane bulacaklar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu pek iyi olmadý
    yabancý sýnýrlandýrmasýný ortadan kaldýrmak bizim türk futbolcu üretimini tehlikeye sokacaktýr ve bu sene oldugu gibi diðer senelerdede pek çok mehmet aurello örneði görebiliriz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu pek iyi olmadý
    yabancý sýnýrlandýrmasýný ortadan kaldýrmak bizim türk futbolcu üretimini tehlikeye sokacaktýr ve bu sene oldugu gibi diðer senelerdede pek çok mehmet aurello örneði görebiliriz
    selametle
    aðam sana yemin billah ediyom en az aurelio gibisini bulup getirsinler ses çýkartýrsam namerdim....ama facia görünüyo....3. sýnýf abuk subuk ucuz adamlarý doldurup yerli oyuncularýda bu sezon iyice dara boðup hatta bi çoðunu bi nevi burnunu sürterek 2008-2009 sezonunda üç otuz paraya oynatmanýn hesabý deðilse bu bende adam deðilim...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aðam sana yemin billah ediyom en az aurelio gibisini bulup getirsinler ses çýkartýrsam namerdim....ama facia görünüyo....3. sýnýf abuk subuk ucuz adamlarý doldurup yerli oyuncularýda bu sezon iyice dara boðup hatta bi çoðunu bi nevi burnunu sürterek 2008-2009 sezonunda üç otuz paraya oynatmanýn hesabý deðilse bu bende adam deðilim...selametle
    antalyasporda tunuslu bir çocuk var sana samimi konuþuyorum mehmet aurello ayarýnda bir çocuk devamlý milli takýma çagýrýlýyor yaþý daha 20 falan çocugun altýnda arabasý yok minibüsle gidip geliyor klübe maça birde mehmet aurelloya bak padiþah gibi!!!
    demek istediðim þu kaliteli ve kalitesiz ayrýmý yapmak için illaki 3 büyüklerden geçmek zorundasýn
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    antalyasporda tunuslu bir çocuk var sana samimi konuþuyorum mehmet aurello ayarýnda bir çocuk devamlý milli takýma çagýrýlýyor yaþý daha 20 falan çocugun altýnda arabasý yok minibüsle gidip geliyor klübe maça birde mehmet aurelloya bak padiþah gibi!!!
    demek istediðim þu kaliteli ve kalitesiz ayrýmý yapmak için illaki 3 büyüklerden geçmek zorundasýn
    doðru söylüyosun......iþin o boyutu her zaman mevcut....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayret yabancý futbolcu sayýsýna karþý çýkanlar ne oldu da serbest kalsýn diyor. Baya çok þeyler deðiþmiþ. Hayýrlýsý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri