Arama Yapin Çikacaktir SÝzde Çikmazsa Bende NÝye ÇikiyokÝ Ozaman Çanak Ayarsizdir BelkÝ Ondan Çikmiyodur
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arama Yapin Çikacaktir SÝzde Çikmazsa Bende NÝye ÇikiyokÝ Ozaman Çanak Ayarsizdir BelkÝ Ondan Çikmiyodur
bende çýktý ismi live24 yazýyor amam þuanda müzik var baþkada biþey yok
Bu frekansta çýkan kanalýn ismi live24 yazýyor. Ama kanal kesik kesik (donma yapýyor.) þuanda müzik yayýný var. Ben yeni açtýðým için daha baþka þeyler göremedim...
bilgi için teþekkürler.
Teþekkürler yanlýz þimdi film deðil müzik yayýný yapýyor
hiçbirþey yok kanalda acaba biri bizimi iþletiyor?
bu fernkasta roj , mezopotamya ve rojhilat kürtçe kanallar olduðu için askeri yerel sinyal gönderildiði için van da izliyemiyoruz. çanaðýn etrafýna duvar örerek seyr edenler var. baþka ne türlü bir önlemle izliyebiliriz?
ustalarýmýzýn desteðine ihticým var.
eniyi dileklerimle
arkadaþlar
bu frenkas türkiyenin doðusunda özellikle þehir merkezlerinde kurulan yerel vericilerle engelleniyor. etrafý açýk çanaklar yayýn alamamktadýr
sebep bu.
hoþçakalýn
Konu umuter tarafýndan (31-05-2007 Saat 21:07 ) deðiþtirilmiþtir.
iyide benim çanak açýk alanda hotbirdde alýyoo roj tv felan varpaketten bu kanal mý çýkmýyo yoksa hiç birimi çýkmýyo :49:
hotbýrd den lýve24 olarak cýkýyor ancak özgür ustanýn dedigi gibi kanal +18 yazýyor ancak onla alakasý yok +16 yazmalarý gerekiyor üstelik iki saat yayýn yapýyorlar daha sonra reklama kuþagý baþlýyor ortada dolanan o malum acýldý acýlacak denen kanalla alakasý yok arkadaþlar bu kanalýn
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri