REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: merkezi sistem !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merkezi sistem !!

ustalar 20 dairelik merkezi sistem kuracam sorum şu kendi sinyal cihazımla dieseq leri ölçebiliyorum yani sinyal varmı yokmu sağlammı diye şimdi bu merkezi sistemin çanaklarını ayarladıktan sonra sinyal bulma cihazımla santralin çıkışlarını ölçebilirmiyim yada normalde alçak9750 yüksek 10600 olan lnb aralıkları santrali bağlayıp ölçmek istediğimizde değişkenlik gösteriyormu düşük veya alçak ve birde hangi marka santral ve lnb tavsiye edesiniz şimdiden teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerdesiniz usatar yokmu bu suale bir cevap en hızlı yanıt alınan sitelerin başında geliyordu supersat bugün bir ağırlıkmı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım acele etmeyin lütfen bu konuları bilen var bilmeyen var sorunuza gelince nextin lnblerini kullan sorun yaratmaz bende kurdum ama merkezi sistem ben hiç uğraşmadım ölçüyle felan :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım acele etmeyin lütfen bu konuları bilen var bilmeyen var sorunuza gelince nextin lnblerini kullan sorun yaratmaz bende kurdum ama merkezi sistem ben hiç uğraşmadım ölçüyle felan :49:
    ölçmekten maksadım bazı yerlerde duymuştum santralin çıkışından sinyal gelip gelmediğini anlamak için benim gibi sinyal cihazı kullananlar cihazlarındaki standart lnb aralıklarını değiştiriyorlarmış bu doğrumu değilmi onu öğrenmek istedim yani çatıya mini tv çıkarmıyacam o yüzden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar
    Next YE 13/8- santral var ve 3 adet çanak bağlamak istiyorum
    YE 444A lnb - ayarlarını nasıl kaydederim cihaza
    cihaz Next 2000 cx super plus
    bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri