bune çağdışı bir anlayış pes doğrusu,cumhurbaşkanımı seçiyorlar teknik direktör'mü alıyorlar
Teşekkur: 0
bune çağdışı bir anlayış pes doğrusu,cumhurbaşkanımı seçiyorlar teknik direktör'mü alıyorlar
şuan Ertuğrul SAĞLAM imza atıyor.beşiktaş Türk futbolu adına hayırlı olsun!!!!!!!!![]()
BJK tv deşuan veriyor canlı yayında ve STv haber de veriyor.
Konu pencere77 tarafından (01-06-2007 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave ve düzeltme
görünce inandım hayırlı olsun...
Demirören güzel konuştu bazıları siyaset yapıyor dedi.bjk ta siyaset olmaz dedi.fenerli olarak mutlu oldum türk futbolu adına.yerli teknik adamla çalışmak iyidir ve sonuna kadar devam
imza atıldı şuan itibariyle.2,5 yıllığına anlaşıldı.hayırlı olsun futbol camiamıza
beşiktaşa hayırlı osun en çok ertugrul saglşam için sevindim
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Saglam beşiktasa hayırlı olsun başarılar dilerim
.............................................................
Yalnıııız baş ortusunu sporun içine sokanlarada yazıklar olsun
Hani spor barış dostluk kardeşlikti
Banene senin mini eteginden bana ne başortunden nasıl istersen nasıl mutluysan oyle yasa demeyi nezaman ogrenecegiz?
arkadasım dusuncene saygı duyarım ama oyle yasamak ısteyen ınsanlara GERI KAFALI dıyemezsın bu lukse kımse sahıp degıl ozgurce yasamaktan bahsedıyorsanız onların da o sekılde ozgur yasantısıdır kımse karısamaz kım nasıl ısterse oyle yasar ınsanların dusuncesıne saygı duymak gerekır
eger ben rast gelmedım sımdı burda gordum ertugrul hoca ımza atmıssa hayırlı ugurlu olsun besıktasa bu arada (bulletfromhell) kardesım haklıymıssın bekleyım gorelım demıstın:45:
yazıklar olsun başkada bişey demiyorum.....................
Bence lucescu olsaydı daha iyiydi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri