Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ertuğrul Sağlam'a başörtü itirazı mı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bune çağdışı bir anlayış pes doğrusu,cumhurbaşkanımı seçiyorlar teknik direktör'mü alıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ErtuĞrul SaĞlam İmza Atiyor!!!Şuanda

şuan Ertuğrul SAĞLAM imza atıyor.beşiktaş Türk futbolu adına hayırlı olsun!!!!!!!! BJK tv deşuan veriyor canlı yayında ve STv haber de veriyor.
    Konu pencere77 tarafından (01-06-2007 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave ve düzeltme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görünce inandım hayırlı olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demirören güzel konuştu bazıları siyaset yapıyor dedi.bjk ta siyaset olmaz dedi.fenerli olarak mutlu oldum türk futbolu adına.yerli teknik adamla çalışmak iyidir ve sonuna kadar devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imza atıldı şuan itibariyle.2,5 yıllığına anlaşıldı.hayırlı olsun futbol camiamıza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaşa hayırlı osun en çok ertugrul saglşam için sevindim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saglam beşiktasa hayırlı olsun başarılar dilerim
    .............................................................
    Yalnıııız baş ortusunu sporun içine sokanlarada yazıklar olsun
    Hani spor barış dostluk kardeşlikti
    Banene senin mini eteginden bana ne başortunden nasıl istersen nasıl mutluysan oyle yasa demeyi nezaman ogrenecegiz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı nilay_deniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmayın ama bu benim düşüncem ben bunu tek bir lafla acıklıyorum GERİ KAFALILIK ve bu düşünceler hiç bir zaman temizlenmiycek cünkü agaclar sürekli meyve veriyor ve yetişiyor meyveyi yetiştiren agacın kökü insan yapısıda böyle 5 yaşındaki çocugun kafasına baş örtü takıyolar okul yerine camiye gönderiyolar ve o cocuk ne ögrendıyse ilerde kendi cocugunada aynı muammeleyi yapıcak bilmiyorum bana sacma geliyo insanlaristediklerini yapmakta ne kadar özgür dersek diyelim yinede kısıtlamalar var ve sonucunda böle olaylar ortaya çıkıyo ve haketmedikleri davranışları görüyorlar..
    arkadasım dusuncene saygı duyarım ama oyle yasamak ısteyen ınsanlara GERI KAFALI dıyemezsın bu lukse kımse sahıp degıl ozgurce yasamaktan bahsedıyorsanız onların da o sekılde ozgur yasantısıdır kımse karısamaz kım nasıl ısterse oyle yasar ınsanların dusuncesıne saygı duymak gerekır

eger ben rast gelmedım sımdı burda gordum ertugrul hoca ımza atmıssa hayırlı ugurlu olsun besıktasa bu arada (bulletfromhell) kardesım haklıymıssın bekleyım gorelım demıstın :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun başkada bişey demiyorum.....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence lucescu olsaydı daha iyiydi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri