REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Sağlam imzaladı ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sağlam imzaladı ama

Genç hoca dün sabah Beşiktaş’a imza attı, akşam Siyah-Beyazlı Yönetim ‘Daha iş bitmedi’ açıklamasını yaptı. İşte perde arkası...
    31.05.2007

Jean Tigana’nın gidişinden sonra teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş, Mircea Lucescu ile Felix Magath’la anlaşmaya varamayınca rotayı Ertuğrul Sağlam’a çevirmişti. Dün sabah Başkan Yıldırım Demirören’in evinde bir araya gelen genç çalıştırıcı ile Genel Sekreter Kenan Öner ve yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu, Abdi Celalettin Kolot, Mario Berk konuyu masaya yatırdılar. Pazarlıklar sonucunda Sağlam’ın yıllık 1 milyon Euro, yardımcısı Mutlu Topçu’nun da 400 bin Euro almasına karar verildi. Mukavele hazırlandı, Sağlam imzaladı...

‘Bu krizi de aşarız’
    Ancak Sağlam imzayı atıp, ayrıldıktan sonra Kolot önderliğindeki yöneticiler bu duruma tepki gösterdiler. Tesislerde yapılan toplantıda Başkan Demirören, ‘Oylama yapalım’ önerisini getirdi. Başkan’ın katılmadığı oylamada Sağlam’a sadece Gülnaz Arsel ‘Gelsin’ derken, geri kalan tüm yönetim olumsuz yönde görüş bildirdi. Bunun üzerine sinirlenen Demirören, toplantıyı terk etti. Yarım saat sonra tekrar bir araya gelen yöneticilere bir açıklama yapan Başkan, “Bu konuyu çözeceğiz. İstifa etmeyin” ifadesini kullandı.

Siyaset kulübe karışmasın!
    Kayserili ve Beşiktaşlı olduğu bilinen Abdullah Gül’ün yakın çevresine, “Ertuğrul Sağlam’ı Beşiktaş’ta görmek istiyorum” demesi ortalığı karıştırdı. Sağlam’ın Siyah-Beyazlı kulübe transferine sıcak bakmayanlar, “Beşiktaş’a siyaset karışıyor” diyerek tepki gösterdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görmeden inanmayalım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri