REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Forum Sayfalarında Kilitlenme Sorunu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum Sayfalarında Kilitlenme Sorunu....

forumdaki bazı topiclerde kilitlenme sorunu yaşıyorum...acaba bendemi bi sorun var sayfadamı?? (özellikle D+ Keys 07/06/2007 topici)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumdaki bazı topiclerde kilitlenme sorunu yaşıyorum...acaba bendemi bi sorun var sayfadamı?? (özellikle D+ Keys 07/06/2007 topici)
    Topic 35 sayfa olmuş yani 700 e yakın mesaj buda forumu kasıyor yeni topik actık bu konuda devam edecez Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrıca;

-Forumda onlinede cok oldugu için bundan da olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D smart alt başlığında olan 'bravo hepinizi alkışlıyorum' topic'i kilitlenme sorunu yapıyor......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D smart alt başlığında olan 'bravo hepinizi alkışlıyorum' topic'i kilitlenme sorunu yapıyor......
    sorun yok gözüküyor bende gayet hızlı acıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun yok gözüküyor bende gayet hızlı acıyor
    Alkış silindi ondan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alkış silindi ondan
    ok ustam sağolasın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri