Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: 'Aðlayarak ayrýlmýþtý gülerek döndü'

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ taraftarý olan Ertuðrul Saðlam'ýn babasý Yýlmaz Saðlam (67), oðluyla gurur duyduðunu ifade etti.

Oðlunun Beþiktaþ'ta çok büyük iþler baþaracaðýna inandýðýný belirten Saðlam, ''Ertuðrul Beþiktaþ'tan aðlayarak ayrýlmýþtý. Ben kendisine bir gün gülerek 'geriye döneceksin' demiþtim ve sonunda bizi sevince boðdu.

Bana bu gururu yaþattýðý için ona çok teþekkür ediyorum'' dedi.

Ertuðrul'un geleceðinin çok parlak olduðuna inandýðýný belirten Saðlam, oðlunun bir gün, Milli Takým'ýn baþýna geçeceðine inandýðý ifade etti.

Beþiktaþ, yeni teknik direktörü Ertuðrul Saðlam'a yýllýk 1 milyon 800 bin YTL ödeyecek. Siyah-beyazlýlar, Saðlam'la sözleþme imzalandýðýný Ýstanbul Menkul Kiymetler Borsasý'na (ÝMKB) bildirdi. Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý Sanayi ve Ticaret A. Þ'den, ÝMKB'ye gönderilen yazýda, ''Þirketimiz, teknik direktör Ertuðrul Saðlam ile 2,5 yýllýk (1 Haziran 2007-31 Ocak 2010) sözleþme imzalanmýþtýr. Sözleþme bedeli olarak Saðlam'a yýllýk 1 milyon 800 bin YTL ödenecektir'' denildi.
    Konu CABBARÝ tarafýndan (01-06-2007 Saat 18:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

besýktas ýcýn hayýrlý ugurlu olsun ertugrul hoca gýbý adam gýbý bý adamýn basarýlý olmasýný tum turkýye ýster taraflý tarafsýz cunku kýmseye laf atmayan kalender býr ýnsandýr allah yolunu acýk etsýn (amýn..)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence arkasýnda durulup sonuna kadar destek çýkýlmasý gereken bir insan...ne baþka hocalar gibi komplekslidir,nede onun bunun aðzýna laf düþürecek kadar disiplinsizdir.....þu andaki þartlarda bulunacak en iyi tercihi yaptýlar....inþallah iþler azýcýk sarpa sardýðýnda del bosque muamelesi görmez....çünkü oldukça kýsýtlý imkanlarla kayserisporu tarihindeki en iyi noktaya taþýdý...ligin devre arasýný atlatýrsa çok süper iþler çýkartýr kanaatimce....:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir kayserisporlu olarak Ertuðrul saðlamýn bizim takýmýmýzzdan ayrýlmasýna üzüldüm ayrýca kendisinin geleceði içinde sevindim Beþiktaþta baþarýlý olacaðýna canýn gönülden inanýyorum, çok kalender ve efendi bir insan yolu açýk olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri