REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 90 lık Çanak 3 LNB 4 UYDU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 90 lık Çanak 3 LNB 4 UYDU

Uzun zamandır Astra 19.2 de sabıt duran canağımı ve aparat sistemımı yenıden ayarlamak istıyorsum. Astrada pek kanal izleyemedığım için Sırıus ve Eurobırd 9 ayarlamayı düşünüyordum.

şimdi gelelım nasıl yaptığıma aşağıda zaten resımlerı verdım ama yınede yapmak ısteyen arkadaşlara bilgi bazında anlatayım. Çanağı Hotbırd uydusuna sabıtledım. Bıldığınız gibi Euro bırd 9 derecede Eutelsat w3 7 derecede ve Sırıusta 5 derecede oldukları için biribirlerıne çok yakınlar. Aparatta bu uyduları ayarlamak için normal lnb lerı yan yana koyduğumuzda ayar yapmak çok zor ve alınan sınyal sevıyelerı çok düşük. Bende 2 yıl önce bır yerden elime geçmiş olan ve sakladığım ALPS marka ınce lnb yı bu işte kullandım beyada ıyı oldı dığer normal lnb ler aparatta o kısma buyuk geldığı için ayar yapamıodum. ALPS lnb ile Eurobırd uydusunu aldım başka bır lnb ilede çok iyi bir ayar yaparak Eutelsat W3 ve SIRIUS uydusun aynı lnb de sınyal yakalamayı başardım.

herkese kolay gelsın.:45:

Yer : Karadenız Bölgesi

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

eline sağlik volkan güzel bilgiler.sirus ve 3W uydusuna taktığın lnb YE222A Next lnb sidir
    lakin ikisini aynı anda sinyale odaklayınca bazı tp lerde kırılma yapıyor veya bende yapıyor diyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eline sağlik volkan güzel bilgiler.sirus ve 3W uydusuna taktığın lnb YE222A Next lnb sidir
    lakin ikisini aynı anda sinyale odaklayınca bazı tp lerde kırılma yapıyor veya bende yapıyor diyim
    usta benım ıstediğim kanallar da sınyal var gerısını boşver. yalnız next yerıne goldmaster ve teletek denedım ama next daha iyi sınyal aldı. zaten genelde next lnb yada daha kalitelı samsung sharp veya mtı lnb kullaırım ama burda bunlara gerek yok yeterlı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mba üstaad hazır konu açılmışken bi şey sormak istedim.türksat odaklı çanak anten başka uydu yakalanırmı.tşk ederim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guitar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mba üstaad hazır konu açılmışken bi şey sormak istedim.türksat odaklı çanak anten başka uydu yakalanırmı.tşk ederim saygılar...

mekan bursa galiba. ben denemedım ama arabsat gibi uyduların alındığını bılıyorum ama onlardada işe yarayan kanal varmı bakmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşamın için tşkler. güzel ir çalışma olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soru ustalara komik gelebilir ama acemilik basa bela
    Bu sistemde LNB ler canagin belli bir bolgesinemi cevriliyor acaba yani canagin sag ust kosesinde falanca uydu ortasinda filanca uydu gibi. Ayarlar hakkinda biraz detay verebilirseniz sevinirim.
    Ilginize simdiden tesekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dynamike Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Soru ustalara komik gelebilir ama acemilik basa bela
    Bu sistemde LNB ler canagin belli bir bolgesinemi cevriliyor acaba yani canagin sag ust kosesinde falanca uydu ortasinda filanca uydu gibi. Ayarlar hakkinda biraz detay verebilirseniz sevinirim.
    Ilginize simdiden tesekkurler.
    arkadaşım bir ayna gibi düşün olayı aynaya bakınca direk kendını gorurusun yanlardan bakınca kendın harıc başka şeylerıde görurusun yukarıda resımlerde herşey açık anlatamaya gerek yok resımlerı ıyı ve dıkkatlı ızele duruç açıları her şey belli. açıklamalarıda oku.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guitar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksat anten sabit aparat ile 39 derece hellassat alabilirsiniz bulsatcom paketi vardır bu uyduda ama emu ile açılmıyor sanırım paylaşımlı cihazlar ile açık

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri