Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tek Çanakla TÜrksat Ve Astra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek Çanakla TÜrksat Ve Astra

arkadaşlar bir haftadır bu konu ile uğraşıyorum.yapamadım artık sinir oldum.ne olur bana yardım edin.120 cm ofset çanak ile türksat,hotbırt,sirius,ve astra yı almak için uğraşıyorum.çanağı astraya sabitleyip astra,hotbırt ve siriusu alıyorum ama ne yaptıysam 42 türksatı alamıyorum.******** da ve burada adamlar 90 cm ile 100 cm ile astra ve türksatı aldıklarını söylüyorlar.denemediğim yol kalmadı.aranızdan astra ve türksatı tek çanakta alan arkadaş varsa ne olur bana yardım etsin.aydından yazıyorum avin önü açık türksatı görüyor.astra ile türksatı nasıl birlikte alabilirim ???????
    Konu Simba tarafından (02-06-2007 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınıza Başka forum ismi kullanmayınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bir haftadır bu konu ile uğraşıyorum.yapamadım artık sinir oldum.ne olur bana yardım edin.120 cm ofset çanak ile türksat,hotbırt,sirius,ve astra yı almak için uğraşıyorum.çanağı astraya sabitleyip astra,hotbırt ve siriusu alıyorum ama ne yaptıysam 42 türksatı alamıyorum.******* da ve burada adamlar 90 cm ile 100 cm ile astra ve türksatı aldıklarını söylüyorlar.denemediğim yol kalmadı.aranızdan astra ve türksatı tek çanakta alan arkadaş varsa ne olur bana yardım etsin.aydından yazıyorum avin önü açık türksatı görüyor.astra ile türksatı nasıl birlikte alabilirim ???????
    aparat sistemi bendede var ama kesinlikle turksatı alacagını zannetmiyorum turksatın derecesi baya uzak bende denedim benimde almadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya türksat ile astra tek çanakta çekmese adamlar internette o kadar aparat yapmışlar o zaman bunların hepsi koftiden mi yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aparat sistemi bendede var ama kesinlikle turksatı alacagını zannetmiyorum turksatın derecesi baya uzak bende denedim benimde almadı
    Arkadaşım size katılıyorum,Bilmiyorum belki 150 lilik olursa .... Bende üç uyduyu tek çanaktan(astra,hortbird,sirüs) alıyorum diğer çanakta türksat uydusunda.Kolay gelsin.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya türksat ile astra tek çanakta çekmese adamlar internette o kadar aparat yapmışlar o zaman bunların hepsi koftiden mi yani
    Aparat kendi canaklarına göre uygun olabilir ben kendim aparatla yaptım tek canakla turksatı odaklaması cok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piyasada birkaç çeşit aparat var ve bunlar bazı çanak antenlere uymuyor, uydurmanız gerekiyor sayın arkadaşım.Uydurman içinde eğmen, bükmen gerekiyor,o nedenle kosavalı arkadaşa katılıyorum.
    saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bir haftadır bu konu ile uğraşıyorum.yapamadım artık sinir oldum.ne olur bana yardım edin.120 cm ofset çanak ile türksat,hotbırt,sirius,ve astra yı almak için uğraşıyorum.çanağı astraya sabitleyip astra,hotbırt ve siriusu alıyorum ama ne yaptıysam 42 türksatı alamıyorum.******** da ve burada adamlar 90 cm ile 100 cm ile astra ve türksatı aldıklarını söylüyorlar.denemediğim yol kalmadı.aranızdan astra ve türksatı tek çanakta alan arkadaş varsa ne olur bana yardım etsin.aydından yazıyorum avin önü açık türksatı görüyor.astra ile türksatı nasıl birlikte alabilirim ???????
    selam arkadaşım 90cm de astra odak türksat lnb 32cm yanda bilgine,gayet güzel seyrediyorum 4 uydu birden,sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekrem956 çok sağol deniyeceğim inşallah bulurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

odak astra 19.2 mi 23 mü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende denedim astra hotbird siruz bu 3 uyduyu aparatla
    alınıyor turksat drecesi uzak alması imkansız
    fakat astra hotbird siruz sorunsuz tek aparatla aldım
    kolay geslsin biraz uğraştırıcı ama değer

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri