teknik olarak mümkün degil belki sinyal zayıf olarak ama iç açıcı olmaz
türksatı alması zor türksat için ayrı çanak kullanmanı tavsiye ederim
evet yani yurksat cok terste onlara gore belkı canagı 150 lık olsa olabılır sanmıyorumkı alsın :49:
arkadaş odak 26 derece arapsata ayarlarsan türksat arapsat astrave hotbirti alabilirsin daha önce 150 cm çanakla ayarladım
selam senin teknik olarak mümkün görmediğin, çok mükemmel çalışıyor sadece emek vermek gerekiyor ayrıca o tekniği iyi bilmek lazım her gün kurduğum birşey herkeze tavsiye ederim,catıyı canak tarlası gibi görmek istemeyenler için idial birşey saygılarımla,
sevgili arkadasım 120 cm ofset anten ile rahat izlersin çünkü bende kullanıyorum ama dikkat etmen gereken odak kesinlikle 26 arabsat olacak
türksat 1c
26 arabsat
hotbort
siyrus izlersin türk sat sinyalide 100/65 veya70 ile alıyor insan oğlunun basaramayacagı yoktur en iyi sanat sabır et ve tekrar dene saygılarımla
bence en iyisi motor bir lnb bir çanak istediğin yere gitsin saygılar
arkadaslar ben hollandadan tek bir canakla 4 uyduya bakiyorum turksat ,astra 28,astra 19,vede hotbird vede hepsi de guzel gosteriyor canagi ayarlarken bazi arkadaslarinda yazmis oldugu gibi canagin odak noktasi astra 2a yani 28 derece veya arapsat 26 derece olmasi lazim biraz ugrasirsin ama oluyor lnb ler baya degisik bakiyor canaga (YANI COK ASAGI BAKIYOR )en guzeli bir ufak televizyon vede receveri goz onunde bulundurup ayarlayacagin uyduyu getirip lnb oynatmak vede sinyal kalitesine bakmak
kardeş türksat la hotbortü veya astrayı alman bence mümkün değil mesafe çok uzak aparatları diğer uydular için yapmışlar türksat için değil.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri